Florerer av tidligere rivaler i Sunderland

På lørdag kunne de stilt med et fullt lag av spillere fra Everton, Manchester United, Chelsea, Manchester City, Tottenham og Arsenal om alle var skadefrie.

24. nov 2016 kl 18.27 Arve Corneliussen

UTVIST:
UTVIST:  Steven Pienaar fikk to gule i Merseyside-derbyet i 2010. David Moyes hentet Sør-Afrikaneren i sommer.

Manager David Moyes har også vært involvert i en rekke rivaloppgjør mot Liverpool, som følge av hans historie fra Everton og Manchester United. Under ham spilte Jack Rodwell, Victor Anichebe og Steven Pienaar i Everton.

Steven Pienaar ble utvist etter å ha fått to gule kort i Merseyside-derbyet på Anfield i 2010. Han har startet seks kamper for Sunderland denne sesongen, og er tilbake fra suspensjon mot Liverpool. Victor Anichebe har scoret tre mål og slått én målgivende pasning de to siste kampene.

Forsvarsspillerne Patrick McNair og Donald Love ble hentet fra Manchester United i sommer, mens den offensive midtbanespilleren Adnan Januzaj kom på lån. McNair er skadet og uaktuell, mens Love og Januzaj har slitt med spilletiden så langt.

I tillegg ligger det an til at tidligere Manchester United-stopper John O'Shea starter i midtforsvaret. Tidligere Chelsea-stopper Papy Djilobodji er ute med suspensjon.

Lag av rivaler

5-3-2-formasjon:

Keeper: Vito Mannone (tidligere Arsenal)

Forsvar: Patrick McNair (tidligere Manchester United), John O'Shea (tidligere Manchester United), Jason Denayer (utlånt fra Manchester City), Papy Djilobodji (tidligere Chelsea) og Patrick van Aanholt (tidligere Chelsea)

Midtbane: Jack Rodwell (tidligere Everton), Steven Pienaar (tidligere Everton) og Adnan Januzaj (utlånt fra Manchester United)

Angrep: Jermain Defoe (tidligere Tottenham) og Victor Anichebe (tidligere Everton)

Benk: Donald Love (tidligere Manchester United).

Manager: David Moyes (tidligere Manchester United og Everton)

I tillegg har Javi Manquillo og Fabio Borini en fortid i Liverpool. Borini har også vært i ungdomsavdelingen til Chelsea, men er skadet og uaktuell til lørdagens kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]