– Gerrard vil kombinere rolle i Liverpool og på landslaget

Ifølge engelsk presse har Steven Gerrard avslått tilbudet om å bli manager i League One-klubben MK Dons.

22. nov 2016 kl 00.09 Marius Rabben

Den tidligere Liverpool-kapteinen har åpnet en dør for å returnere til Anfield etter å ha takket nei til MK Dons, opplyser Mirror sent mandag kveld.

BBC Sport melder også at MK Dons' forhandlinger med Gerrard er avsluttet.

36-åringen kan være aktuell for en trenerjobb hos de røde, noe Jürgen Klopp tidligere har vært åpen for, og vil kunne kombinere den med en eventuell rolle på landslaget.

Ifølge nettstedet Goal skal Gerrard allerede være godt i gang med samtaler med klubbens akademidirektør, etter å ha takket av i LA Galaxy denne måneden.

Trolig rolle ved akademiet

Mirror skriver imidlertid at partene er klare for å holde formelle samtaler i nær fremtid, men at det trolig ikke vil involvere Klopp før etter det hektiske juleprogrammet.

Det virker mest sannsynlig at Gerrard får tilbud om en trenerjobb ved akademiet.

Scouseren skal ha takket nei til managerrollen i MK Dons fordi han ikke ønsker å forhaste seg inn i en så viktig jobb såpass kort tid etter å ha returnert fra USAs vestkyst.

Det forventes at Det engelske fotballforbundet (FA) ønsker både Gerrard og tidligere England-kollega Frank Lampard i landslagsteamet når midlertidig sjef Gareth Southgate eventuelt blir tilbudt jobben på permanent basis.

Gerrard har også fått tilbud om å forlenge spillerkarrieren, og har tilbud fra flere steder angående trenerjobber, men vil trolig bruke god tid før det kommer en offisiell avgjørelse og offentliggjøring.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]