Imponert over Alexander-Arnold

I sin andre førstelagskamp viste 18-åringen Trent Alexander-Arnold seg igjen frem med positivt fortegn.

30. nov 2016 kl 14.28 Marius Rabben

– Jeg tror vi nå forstår hvordan Jürgen Klopp valgte å kun ha én vanlig høyreback denne sesongen, sier Jamie Carragher til Sky Sports, og sikter til Nathaniel Clyne.

Bak landslagsbacken i køen er den lokale tenåringen Alexander-Arnold, som markerte seg med et fantastisk innlegg i forkant av Divock Origis ledermål mot Leeds tirsdag.

– Perfekt som back

Gjennom kampen stormet han opp og ned høyresiden, bidro i angrep og var uredd i duellene bakover. Eks-midtstopperen Carragher har alltid hatt høye krav til sidebacker, og tror dette kan være starten på noe stort.

– Prestasjonen her var god, på samme måte som mot Spurs. Han ser ut som en skikkelig fotballspiller, en fantastisk atlet. Han er perfekt i backposisjonen, sier Carra.

TILLIT:
TILLIT:  Carragher mener Liverpools mangel på høyrebacker viser at Klopp virkelig tror på Alexander-Arnold, og bruker ham som back-up.

– Han er bare 18 år, så man tenker på hvordan han vil utvikle seg fysisk de tre–fire neste årene. Han ser allerede ut til å ha beina og hurtigheten, og styrken kommer.

Nå venter Alexander-Arnold på Premier League-debuten, og Carragher tror han får sjansen om Clyne er utilgjengelig.

– Viser troen Klopp har på ham

– Hvis Clyne faller ut av laget med skade eller suspensjon, er han inne, sier 38-åringen.

– Clyne er en engelsk landslagsspiller, så han har fortsatt et stykke opp til ham, men å ha en 18 år gammel gutt som backreserve, med tanke på hvor stor klubb Liverpool er, og som en utfordrer i alle turneringer, viser det troen Jürgen Klopp har på ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]