Ryan Kent: – Jeg må score flere mål

Ryan Kent merker godt forskjellen på å spille i Championship enn U23.

6. nov 2016 kl 12.03 Arve Vassbotten

Ryan Kent har spilt 17 kamper så langt for Barnsley, hvor han er på utlån denne sesongen. Lørdag spilte laget 0-0 mot Burton, og er nå på 13. plass i Championship.

– Jeg nyter virkelig tiden min her i Barnsley. Det er en klubb som gir meg muligheten til å spille i Championship og til å utfordre meg selv mot noen gode lag, men gode spillere og virkelig gi meg sjansen til å vise hva jeg er god for, sier 19-åringen til Barnsleys hjemmesider.

– Det er mye vanskeligere å spille i denne divisjonen, enn det ville vært for meg å spille for U23 i Liverpool. Det er mer fysisk, mer krevende og spillerne i ligaen er mye tøffere. Det er en utfordring jeg nyter. Barnsley gir meg alt jeg trenger for å nå neste nivå, de hjelper meg virkelig med karrieren og forhåpentligvis hjelper jeg dem i prosessen, sier Kent.

Bedre sluttprodukt

Kent er i intervjuet også åpen om at han helst vil score mer og ha flere assist. Så langt denne sesongen har han scoret en gang på 14 skudd, og står uten målgivende pasninger.

– Jeg trenger å bli bedre i de avgjørende øyeblikkene. Jeg føler jeg har prestert godt, men det er ikke så mye å vise til. Både her og i Coventry, der jeg var på lån sist sesong, er det klart at jeg trenger å forbedre sluttproduktet. Assist og mål er viktige områder for en angriper. Det er det som holder deg i laget, det er det manageren ønsker fra deg. Det er noe jeg må forbedre, og jeg jobber veldig hardt på treningsfeltet for å komme meg dit, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]