Joel Matip ikke på trening

Seks sentrale spillere glimret med sin fravær på dagens trening på Melwood, trolig som følge av skadeplager.

30. nov 2016 kl 18.44 Torbjørn Flatin

Bilder fra Liverpool Echo viser at Daniel Sturridge, Adam Lallana, Roberto Firmino, Joel Matip, Divock Origi og Sadio Mané ikke var med på dagens trening på Melwood.

Sturridge og Lallana var ikke tilgjengelig til verken kamp mot Sunderland eller Leeds. Daniel sliter med en skade bak i leggen, mens Adam er på vei tilbake fra en lyskestrekk. Det har vært håp om at begge kunne bli klare igjen til søndagens kamp i Bournemouth.

Jürgen Klopp bekreftet også før kampen mot Leeds at Roberto Firmino og Joel Matip ikke var tilgjengelige til møtet i Ligacupen. Firmino fikk et spark bak i leggen mot slutten av kampen mot Sunderland, mens det er ukjent hva Matip er plaget med.

Divock Origi synes å få en smell mot Leeds og ble byttet ut mot slutten av kampen, mens det ikke er kjent hvorfor Sadio Mané ikke var med på treningen.

Gledelig var det imidlertid å se 19-årige Sheyi Ojo tilsynelatende trene for fullt igjen. Han har vært satt utenfor siden august med et stressbrudd i ryggen.

Manager Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse før kampen mot Bournemouth fredag kl 11.00, og trolig vil det komme oppklarende nyheter om skadesituasjonen da.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]