Ny spansk venstreback i LFC:- Juanma har tilpasset seg

Nyervervelsen hos Liverpool har fått en bra start med U23, forklarer trener Michael Beale, som viser til at andre spanske unggutter har behøvd tid for å finne seg til rette.

3. nov 2016 kl 23.16 Torbjørn Flatin

Juanma spilte sin første kamp fra start med Liverpool U23 mot Porto denne uka, og greide seg bra mot høyt vurderte Joris Kayembe hos gjestene. Spilleren som kom fra Barcelona kan bli interessant å følge de neste månedene.

- Alle har undret seg over hvor Juanma har vært, men han har bare måttet tilpasse seg og å bli sterkere og i bedre form, forklarer Michael Beale til Liverpool Echo om 19-åringen som Liverpool signerte før sesongen. Beale sammenlignet da unggutten med Pablo Zabaleta.

- Da han kom hit hadde han ikke hatt noe sommertrening slik at han behøvde noe tid.

- Den store spilleren til Porto, og den eldste, var den belgiske gutten (Kayembe). I 1.omgang var han en skikkelig håndfull, men over 90 minutter kom Juanma seirende ut av duellen. Han var virkelig ballsikker.

- Jeg kan huske da Pedro (Chirivella) og Sergi (Canos) kom hit fra Spania, hvor vanskelig det var for dem å finne seg til rette i England. De har vist seg fram over tid, med gjorde det ikke umiddelbart.

- La oss håpe at det skjer med Juanma, fortsetter Beale om spilleren hvis egentlige navn er Juan Manuel Garcia.

- Hvis dette bare var starten for ham blir det spennende å følge ham videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]