– Kan ikke beskrive hvordan jeg følte det

Etter en lang og frustrerende periode fikk Divock Origi endelig sitt første seriemål for sesongen. Han lover at han er klar til å ta på seg større oppgaver de neste ukene.

28. nov 2016 kl 08.39 Arve Vassbotten

Etter å ha vist kjempeform mot tampen av fjorårssesongen, ble Divock Origi skadet. Perioden etter det har vært til stor frustrasjon for den unge angrepsspilleren. Etter to mål i ligcupen denne sesongen, fikk han lørdag endelig sitt første seriemål siden april. Det var liten tvil om at 21-åringen selv satte pris på det da han feiret 1-0-målet mot Sunderland ute på Anfield-matta.

– Jeg kan faktisk ikke beskrive hvordan jeg følte det i det øyeblikket. Alle var så sultne, så lidenskapelige, både tilskuerne og manageren, alle ønsket disse tre poengene så sterkt. Og til slutt fikk vi de fortjent, sier Origi til Liverpool Echo.

SESONGENS FØRSTE:
SESONGENS FØRSTE:  Divock Origi scoret sitt første seriemål siden april, da han satte inn ledelsen mot Sunderland.

Vanskelig tid

Til nå denne sesongen har han bare spilt fra start tre ganger og kommet inn i ti kamper. Ikke en eneste kamp i Premier League har vært med Origi fra start. Men en mulig langvarig skade på Philippe Coutinho, kan det bli mer spilletid på belgieren framover.

– For å være ærlig har det vært veldig vanskelig. Som ung spiller er fotball livet ditt. Når du er på banen setter man pris på det, og når man ikke er det må man akseptere det. Man må vite at man spiller i en profesjonell verden, og at vi har et veldig godt lag. Man må holde seg positiv og tro på seg selv, for man vet aldri når laget trenger deg. Man må holde seg tålmodig. Jeg har jobbet mye med å holde meg klar til det øyeblikket hvor jeg kan hjelpe laget.

– Jeg viste at jeg er veldig sulten og at jeg er villig til å ta stegene for å hjelpe laget resten av sesongen, sier Origi.

Det var et hardt slag å bli skadet i den perioden. Jeg følte meg bra og hadde den beste perioden i min karriere.Divock Origi
UT PÅ BÅRE:
UT PÅ BÅRE:  Origi ble sparket ned av Ramiro Funes Mori mot Everton i april, og måtte forlate banen på båre.

Hardt slag å bli skadet

Origi fikk en skade i leddbåndene i ankelen etter at han ble sparket ned av Evertons Ramiro Funes Mori i april. Han kom tilbake til finalen i Europa League mot Sevilla.

– Det var et hardt slag å bli skadet i den perioden. Jeg følte meg bra og hadde den beste perioden i min karriere. Jeg jobbet hardt for å komme tilbake og i sommer følte jeg meg bra, men vi har en veldig god tropp. Jeg fokuserer på meg selv, på min egen mentalitet og trening og om å gi alt.

– Uansett når manageren trenger meg, vil jeg være klar, sier Origi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]