Før morgendagens kamp: Kan møte én tidligere rød

To tidligere Liverpool-spillere er i dag i Sunderland, men kun én kan starte morgendagens kamp.

25. nov 2016 kl 19.09 Lars Frøsland

David Moyes har to tidligere røde i sin spillergruppe. Høyrebacken Javier Manquillo og angriperen Fabio Borini spiller begge for Sunderland, men sistnevnte er langtidsskadet og er dermed ikke aktuell.

Manquillo mistet plassen i laget, og Sunderland har nå begynt å vinne kamper. Dermed er det ganske stor sjanse for at det ikke blir noen tidligere Liverpool-spillere i Sunderlands startoppstilling i morgen.

MØTER GAMLEKLUBBEN:
MØTER GAMLEKLUBBEN:  Henderson spiller i morgen mot gamleklubben Sunderland.

Slik har de gjort det

Fabio Borini har etablert seg som en viktig spiller i Sunderland, men det lange skadeavbrekket han befinner seg i har gjort at blant andre Victor Anichebe har funnet seg til rette på topp. Borini startet 27 kamper forrige sesong og noterte seg for fem scoringer. Sesongen 2013/14 var italieneren på utlån fra Liverpool til nettopp Sunderland. Da var han involvert i 40 kamper og scoret 10 ganger.

Denne sesongen fikk han bare to kamper før skaden satte sesongen hans på pause.

Javier Manquillo var aldri eid av Liverpool. Brendan Rodgers og transferkomiteen hentet ham på et to års lån fra Atletico Madrid. Lånet ble avbrutt tidligere, og Manquillos karriere fortsatte i Marseille.

Spanjolen har fått syv kamper for klubben i Nordøst-England.

To røde med Sunderland-fortid

Alt tyder på at Liverpool stiller med én tidligere Sunderland-spiller i morgen. Jordan Henderson ble hentet fra Sunderland i 2011 av Kenny Dalglish og Damien Comolli. Henderson er et produkt av Sunderlands akademi, og var godt likt blant fansen på Stadium of Light.

Simon Mignolet sitter trolig på benken i morgen, også han med fortid i Sunderland. Brendan Rodgers valgte å erstatte José Reina med belgieren i 2013.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]