– Kanskje det beste laget jeg har møtt

Han har spilt mot Bayern München og Borussia Dortmund i Bundesliga og Manchester City i Champions League, men Southamptons Pierre-Emile Højbjerg mener at Liverpool kanskje er det beste laget han har møtt.

20. nov 2016 kl 19.37 Einar Kvande

Den danske midtbanespilleren var meget godt fornøyd med ett poeng mot Liverpool i går.

– Det er ikke bare det at de flytter ballen så raskt. De har også raske spillere, som er veldig gode i en mot en situasjoner, uttaler Højbjerg til Southamptons offisielle nettside.

– Jeg har spilt i Tyskland mot Bayern München og Dortmund, og jeg har spilt mot Manchester City i Champions League, men jeg må si at dette kanskje er det beste laget jeg noen gang har spilt mot, fortsetter dansken.

Som en symfoni

– Det er utrolig hvordan de forflytter seg, hvordan de står i mot, og hvordan de jobber sammen. Det er som en symfoni.

– Vi bør være veldig glade for det ene poenget. Vi kan imidlertid komme opp på deres nivå og matche dem. Det viste vi i denne kampen.

– Det er selvsagt aller best å vinne, men mot et fantastisk lag som Liverpool må du innse at ett poeng er et fantastisk resultat.

– De har et fantastisk lag, og jeg må si at tempoet i kampen var utrolig høyt. Men med støtten til våre fans, og heltemotet til laget, og den gode lagånden, leverte vi en solid prestasjon, og det er hva dette handler om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]