Klopp dro på byen i nissemaske

Jürgen Klopp forteller om sin egen historie på byen som ble forside i Bild.

18. nov 2016 kl 00.37 Arve Vassbotten

På torsdagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om Wayne Rooneys drikking under landslagsoppdraget med England. Nå forteller Klopp også en historie om seg selv, da han var manager i Mainz og skulle ut på byen i vinterferien.

– Jeg hadde en historie selv, da vi hadde 11 poeng og var sist i Bundesliga. Vi hadde julepause og noen venner av oss ville feste på byen. Ingen så meg fordi jeg hadde på maske. Det var en julenisse-maske, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

– På slutten var det et punkt hvor jeg var litt full, så jeg løftet masken og så like etter er det noen som tar et bilde. Neste dag i Bild, sto det: «Dette er hvordan Klopp feirer å være nummer 18». Det var ikke akkurat sånn at jeg feiret, men det ble tatt et bilde. Slikt skjer og man går videre, sier Klopp.

Ikke alkoholforbud

I Liverpool er det ikke noe alkoholforbud, men flere av spillerne er avholds. Det tolereres at det drikkes fra tid til annen, men bare i moderate menger.

– Vi vet alle at noen av dem gjør det. De går kanskje ikke ut, men har kanskje et selskap hjemme. De er unge og det ville vært dumt om de ikke feiret noen gang, sier Klopp.

Men han understreker at hvis noen går over streken kan de få bot.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]