Klopp med en advarsel til sine spillere

Jürgen Klopp vil ikke ha noe av at noen av spillerne hans mister fokus, bare fordi Liverpool ligger høyt på Premier League-tabellen.

22. nov 2016 kl 23.52 Einar Kvande

Klopp vil tilbake på vinnersporet, når Liverpool møter Sunderland på lørdag, etter 0-0 i Southampton sist helg. De røde er ubeseiret på 13 kamper foran møtet med laget til David Moyes.

– Det vil hjelpe om vi ikke tenker for mye på tabellsituasjonen, uttaler Klopp til Liverpool Echo.

– Vi er på Melwood 4-5 timer om dagen, noen ganger lenger, noen ganger kortere. Det er en del timer hvor spillerne kan bli påvirket av verden utenfor.

– Dersom noen ønsker å feire i november, vil han ikke spille i desember, for det vil jeg merke ganske raskt.

– Slike ting skjer vanligvis ikke. Spillerne er her fordi de har gode holdninger. Det er en lang vei å gå for å komme hit. De vil ikke være overrasket over å oppnå suksess her, det være seg både som enkeltspiller eller som lag.

– Disse spillerne har hatt suksess ved å være den beste spilleren i Southampton, i Schalke og i andre lag. Dette er suksess, men dersom du begynner å feire det og ikke opptrer profesjonelt, vil du få et problem.

– Dette er ikke vanskelig. Ingenting har skjedd frem til nå. Det er bedre å toppe tabellen en gang i livet enn aldri, men dette er ikke særlig viktig akkurat nå. Spillerne vet dette allerede. De må holde hodet kaldt, spille fotball og se hva som skjer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]