Georginio Wijnaldum: – Klopps engasjement er ikke skuespill

Nederlenderen forteller at Klopp bare blir sint dersom en spiller ikke gjør det han er god til.

25. nov 2016 kl 14.48 Arve Corneliussen

SENTRAL:
SENTRAL:  Wijnaldum har gått fra å være 10-er og ving i Newcastle, til å spille sentralt på midten under Jurgen Klopp. 26-åringen har startet åtte kamper i Premier League.

– Noen ganger, hvis jeg mister ballen for lett, forventer jeg at Klopp skal bli sint – det blir han ikke. Du kan høre ham ganske godt, og han er veldig høylydt. Han er veldig engasjert, men det er ikke bare på banen. Folk tenker kanskje at det bare er skuespill, men han er slik på trening og, forteller Georginio Wijnaldum til The Guardian.

– For meg er det en god ting, fordi det holder deg på tå hev. Han gjør alt han kan for at vi skal være klare til kamp, og det er en god ting, sier nederlenderen.

– Hver trening vi har er for å gjøre oss til bedre fotballspillere. Det er forskjellig fra hvordan jeg har hatt det før, og jeg liker det. Manageren gir deg selvtillit. Han blir bare sint dersom du ikke gjør de tingene du er god til. For eksempel, om gode driblere som Mané og Coutinho ikke dribler, kan det være han blir sint.

Tar ikke av

– Mot Southampton forrige helg gikk jeg på et løp, men jeg gjorde det for sent. Da tok han det opp, forteller Wijnaldum.

I tråd med med Klopps tidligere uttalelser, vil ikke midtbanespilleren ta av på grunn av tabellplasseringen.

– Det er ingen sjanse for at vi kommer til å ta av. Det kommer fra mangeren. Selv om vi spiller en god kamp, vil han at vi skal jobbe med de tingene som ikke gikk så bra. Vi må gi 100 prosent hver gang, og det gjelder for hver eneste treningsøkt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]