Krymper skadelista kraftig før Liverpool-kampen

Southampton-sjef Claude Puel regner med at fem av hans skadde spillere blir klare til lørdag.

17. nov 2016 kl 16.31 Arve Vassbotten

Både Fraser Forster og Pierre-Emile Højbjerg returnerte tidlig fra sine landslag på grunn av skader i forrige uke, men Claude Puel regner med at begge skal være klare til lørdagens kamp.

Southamptons manager regner også med at Cédric Soares vil være klar til oppgjøret på St. Mary's, det samme vil Ryan Bertrand og Dusan Tadic.

– Jeg vet ikke sikkert ennå siden jeg ikke har sett alle spillerne, men vi får svarene på trening. Jeg tror vi kan få mange spillere klare. Jeg tror det er ok for Fraser og Pierre også. De hadde noe skader i forrige uke, men skal være bra nå. Ryan er ok og Tadic skadet nesa, men han snakket med legene og skal være klar til lørdag.

Long og Targett ikke klare

Tadic vurderer ifølge The Guardian å spille med en beskyttelsesmaske, etter han han brakk nesa, da han fikk et spark i ansiktet av Neil Taylor i Serbias 1-1 kamp mot Wales.

De eneste spillerne Southampton-manageren utelukker til møtet er Shane Long og Matt Targett.

– Cedric vil komme tilbake, og Shane Long er tilbake i trening, men det er for tidlig med denne kampen. Targett er fortsatt skadet, sier Puel.

Liverpools store bekymring på skadesiden før kampen er om Adam Lallana blir klar. På torsdagens pressekonferanse sa klopp at det blir en kamp mot klokka.

– Vi vet ikke eksakt hvordan tilstanden til Adam er. Ingen forlater banen uten at de føler på noe, og jeg har snakket med ham allerede. Han kjente noe, men vi har ikke kunnet gjennomføre noen scan ennå. Så vi får vente på dette, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]