Lallana har ikke hatt noen scan ennå

Jürgen Klopp innrømmer at det blir en kamp mot klokka for å få Adam Lallana klar til Southampton-kampen.

17. nov 2016 kl 13.13 Einar Kvande

Jürgen Klopp opplyste under dagens pressekonferanse på Melwood at Adam Lallana fortsatt ikke har hatt noen scan etter skaden han fikk under spill for England tidligere denne uken.

Klopp har imidlertid ingen andre skadebekymringer etter landskampene denne og forrige uke.

– Jeg vil si at 95% har vært gode nyheter, men vi vet ikke eksakt hvordan tilstanden til Adam er. Ingen forlater banen uten at de føler på noe, og jeg har snakket med ham allerede. Han kjente noe, men vi har ikke kunnet gjennomføre noen scan ennå. Så vi får vente på dette.

– Jeg kan forestille meg det blir en kamp mot klokka. Det er kort tid til Southampton-kampen, så jeg vet ikke hvordan dette går. Forhåpentligvis er det ikke så alvorlig, men vi får bare vente og se, sa Klopp til pressekorpset som hadde møtt frem.

Har ikke pratet med brasilianerne

Philippe Coutinho og Roberto Firmino kom i går kveld hjem til Merseyside etter en lang reise fra Peru, hvor Brasil som kjent vant 2-0 natt til onsdag.

– Jeg har ikke møtt alle spillerne ennå. Brasilianerne kom tilbake i går kveld. Vi forsøkte å gjøre alt vi kunne for at de skulle få en så komfortabel hjemreise som mulig. Jeg har ikke møtt dem eller snakket med dem, men jeg håper de sovnet med en gang og har sovet godt. Vi får se.

Vil være veldig forsiktig med Joe Gomez

Klopp kunne ellers rapportere at Joe Gomez har fin fremgang etter sin langtidsskade, nå som han er tilbake i full trening igjen. 19-åringen spilte en omgang i en treningskamp mot Accrington Stanley på Melwood sist søndag.

– Det går bra med ham, men vi skal absolutt ikke forhaste oss. Vi må være tålmodige. Jeg er veldig glad for å ha ham tilbake i trening. Dette var første gangen jeg så ham live i en kamp.

– Det var ikke den vanskeligste kampen i verden for en midtstopper, men han gjorde det bra. Han trener godt, og nå kan han begynne å jobbe med taktiske ting også. Han vil trenge kamptrening for å få inn dette. Jeg vet ikke eksakt når vi vil begynne med dette. Vi må som sagt være veldig, veldig forsiktige, og tolke alle signaler riktig.

– Han har vært lenge ute. Han er et talent og veldig fysisk sterk. Han er i god form, men vi ønsker å kunne dra nytte av ham på lang sikt, og utdanningen hans starter nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]