Lallana ut med skade for England

Adam Lallana byttet ut etter 25 minutter og gikk rett i garderoben.

15. nov 2016 kl 21.35 Arve Vassbotten

Etter å ha scoret i sin tredje landskamp på rad, ble Adam Lallana byttet ut etter 25 minutter med skade for England. Liverpool-spilleren gikk rett i garderoben, da han forlot banen.

Skaden kom etter at han forsøkte å unngå en takling fra Thiago Alcantara, men fikk et spark i leggen.

Det er foreløpig ikke kjent hva slags skade det er snakk om, eller hvor alvorlig. Men det spekuleres i at han har fått seg en lyskeskade. Lallana kom ut igjen garderoben etter 69 minutter, og satte seg på benken på slutten av kampen.

– Han blir vurdert av det medisinske apparatet. Men det var veldig synd at han måtte gå av. Jeg har virkelig satt pris på å jobbe med han, han er en smart og talentfull spiller, som nå også scorer mål for England. Han var en nøkkel for hvordan vi skulle spille i dag, sa Gareth Southgate etter kampen.

En skade på Lallana er selvsagt svært dårlige nyheter for Jürgen Klopp foran en veldig intensiv periode av sesongen for Liverpool. Lørdagens tur til Southampton er starten på ti kamper på seks uker.

England ledet 2-0 i privatlandskampen mot Spania etter scoringer av Adam Lallana (9 min str.) og Jamie Vardy (48 min), men mot slutten av andre omgang kom Spania tilbake. Først ved den tidligere Liverpool-spilleren Iago Aspas etter 89 minutter, og så scoret Isco seks minutter på overtid. Dermed endte det 2-2. Daniel Sturridge ble sittende på benken hele kampen, mens Clyne, Henderson og Lallana startet kampen.