Liverpool-billetter billigst og dyrest

Liverpool har de billigste tilgjengelige kampbillettene i hele Premier League, men har også de dyreste billettene i en annen kategori.

17. nov 2016 kl 00.03 Arve Vassbotten

Hver sesong legges det ut 10.000 billetter på Anfield til 9 pund. Det er den laveste prisen i Premier League, sammen med Hull City. Til sammenligning er Chelseas laveste pris 52 pund. Det viser en gjennomgang BBC har gjort av prisene i engelsk fotball.

Liverpool kommer ikke like godt ut på den mest tilgjengelig billetten på Anfield, som selges til 53 pund. Det er høyest i Premier League. Stoke, Sunderland og West Brom selger tilsvarende billetter til 25 pund.

De dyreste enkeltbillettene på Anfield selges til 59 pund, det er litt høyere enn snittet på 53,65, mens Arsenal har høyest pris på disse med 97 pund, og Bournemouth har lavest med 32 pund.

Sesongbilletter

På billigste sesongbilletter er Liverpool det fjerde dyreste laget, med en pris på 685 pund.

Arsenal har høyest pris her med 1014 pund. I Hull får man til sammenligning sesongbillett til 252 pund. Det er seks klubber med dyrere billetter enn Liverpool på de dyreste sesongbillettene som nå koster 869 pund på Anfield. Arsenal har høyst pris også her med 2013 pund, mens Swansea er billigst på 489 pund.

Alt i alt har prisene for å se kamper live gått ned etter de nye fotballrettighetene.

PS! En tekoppen på Anfield er imidlertid også dyrest til 2,50 pund, noe som er delt førsteplass med Old Trafford.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]