– Liverpool må gi Coutinho ny kontrakt

James Pearce i Liverpool Echo mener Philippe Coutinho må få like godt betalt som de best betalte i klubben.

11. nov 2016 kl 14.12 Arild Skjæveland

I februar i fjor skrev Philippe Coutinho under på en ny kontrakt, som binder han til klubben til sommeren 2020. I den spanske avisen Sport hevdes det i dag at Liverpools juvel er øverst på ønskelista i Catalonia.

På hans nåværende avtale tjener han 80,000 pund i uka, og er med det ikke blant klubbens aller best betalte. Daniel Sturridge og James Milner har begge ukelønner på over 100,000 pund i uka.

– Liverpool kan ikke hvile på laurbærene. De må være føre var, og unngå at Barcelona trapper opp sin interesse med å tilby han en kontrakt som gjenspeiler statusen hans i dette Klopp-laget, skriver Liverpool FC-korrespondent James Pearce i Echo.

– Å få orden på det bør være øverst på lista til sportsdirektør Michael Edwards. Liverpool må gjøre alt de kan for at ingenting ødelegger den gode stemningen rundt klubben nå. En må unngå uønskede distraksjoner.

Pearce viser til at situasjonen er litt ulik fra Luis Suarez, som ble solgt til Barcelona sommeren 2014.

– For det første, har Coutinho aldri vist tegn til at han ønsker seg bort fra Anfield. For det andre, så er Liverpool langt mer attraktiv som klubb nå med Jürgen Klopp som sjef.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]