Liverpool-spillerne sentrale da England slo Skottland

Daniel Sturridge og Adam Lallana med vakre scoringer på Wembley. Se målene her.

11. nov 2016 kl 22.35 Einar Kvande

Skottland var aldri noen match for England på Wembley i kveld, og vertene vant relativt enkelt 3-0. Daniel Sturridge ga England ledelsen i det 24. minutt av kampen, da han kontant headet Kyle Walkers innlegg fra høyre i mål.

SCORET MED HODET
SCORET MED HODET  Adam Lallana dokumenterte god form, og gjorde et flott mål for England mot Skottland.

Klubbkamerat Adam Lallana ville ikke være noe dårligere, og scoret også på heading etter innlegg fra en Tottenham-back. Denne gang var det Danny Rose som la inn fra venstre, og Lallana styrte ballen elegant i hjørnet utagbart for keeper. Da var det spilt fem minutter av annen omgang.

Sturridge ble byttet ut et kvarter før slutt, mens Lallana og Jordan Henderson spilte hele kampen. Alle tre Liverpool-spillerne gjorde en utmerket innsats.

Chelseas Gary Cahill gjorde Englands siste mål i kampen, like etter at timen var passert.

Nathaniel Clyne var ble sittende på innbytterbenken gjennom hele oppgjøret.