Liverpool U23 - Huddersfield U23 3-0Lennon scoret i sin fjerde hjemmekamp på rad

Brooks Lennon sendte Liverpool i ledelsen, og har dermed scoret i fire strake hjemmekamper.

5. nov 2016 kl 13.55 Arve Vassbotten og Torbjørn Flatin

Liverpool U23 møter lørdag klokka 14 Huddersfield Town U23 til kamp i Premier League Cup på Tranmeres hjemmebane Prenton Park. Kampen sendes ikke på LFCTV, men vi er tilstede på kampen og kommer med oppdateringer på de største hendelsene underveis.

Liverpools lag: 1. Kamil Grabara, 2. Corey Whelan, 3. Juanma, 4. Tiago Ilori, 5. Mamadou Sakho, 6. Jordan Williams, 7. Harry Wilson (kaptein), 8. Matthew Virtue, 9. Toni Gomes, 10. Cameron Brannagan, 11. Brooks Lennon. Innbyttere: 12. Joe Maguire, 13. Andy Firth, 14. Madger Gomes, 15. Yan Dhanda, 16. Paulo Alves.

Huddersfield: 1. Luke Coddington, 2. Jordan Williams, 3. Jacob Hanson, 4. Ollie Dyson, 5. Jon Stankovic, 6. Martin Craine, 7. Regan Booty (kaptein), 8. Juan Pavrevic, 9. Jack Boyle, 10. Rekell Pyke, 11. Luca Colville. Innbyttere: 12. Lewis O’Brien, 13. George Dorrington, 14. Danny Kane, 16. Dylan Cogill, 17. Alex O’Hanlon.

2. omgang:

Liverpool gjorde det vanskelig for seg selv frem til 2-0, som punkterte kampen. Men før det var andreomgangen relativt jevnspilt og også Huddersfield hadde noen sjanser. Alt i alt fortjent, men dødt i perioder.

Slutt: Liverpool vinner 3-0 i cupkampen.

90 min 3-0 Brannagan:Brannagan skyter i krysset fra utenfor 16-meteren. Like før hadde Alves en stor sjanse, da han ble spilt fri av Gomes.

78 min2-0 Harry Wilson str:. Corey Whelan blir felt inne i feltet på høyre siden, og Liverpool får straffe. Wilson scorer fra krittmerket med et skudd ned til venstre for keeper.

73. min: Yan Dhanda inn for Virtue.

68 min: Paulo Alves kommer inn for Toni Gomes.

61 min: Madger Gomes kommer inn for Jordan Williams.

Ca 55 min: Harry Wilson med et godt forsøk på volley i starten av omgangen. Coddington slår til corner, den header Ilori utenfor.

Pause: Siste kvarteret før pause tok Liverpool foten litt av pedalen, og Huddersfield fikk 3-4 brukbare muligheter. To skudd utenfor i tillegg til sjansen Grabara reddet. De siste fem minuttene av omgangen tok Liverpool litt mer over igjen, og hadde et par nestenmuligheter. Totalsett er Liverpool det klart beste laget, uten at det har sprutet så voldsomt av dem, men hadde en god periode midtveis i omgangen og det meste som har skjedd har kommet på venstresiden. Williams gjør en god kamp som anker, og Harry Wilson jobber hardt og har vært mye involvert. Dette er en kamp de bør klare å ro i land, og Huddersfield virker å ha et urutinert mannskap, men der Juan Pavrevic har stått fram som den mest habile spillere.

35 min: Farlig sjanse for Huddersfield, men Grabara med fin redning på skuddet fra Colville.

26 min: Dette er fjerde hjemmekamp på rad at Lennon scorer for Liverpool. han har scoret mot både Everton, Wolfsburg, Porto og nå Huddersfield.

26. min 1-0 Brooks Lennon: Harry Wilson snapper opp en farlig pasning fa en av Huddersfields midtstoppere. Slår såen 30-meterspasning til Brooks Lennon, som går inn i feltet fra venstresiden og setter ballen lavt i borterste hjørne. Like før scoringen hadde Liverpool to andre gode muligheter, først da Virtue spilte til Lennon, som ikke fikk skutt ordentlig, og så fikk Wilson ballen ved straffemerket. Keeper var utspilt, men flere mann sto på linja og han skjøt utenfor.

20. min: Liverpool med den største muligheten til nå. Williams bryter på midten og forserer framover, han mister etter hvert ballen men Gomes kaprer ballen. Skuddet hans blir blokkert innenfor 16-meteren. Før denne sjansen har det vært et par farlige cornere til Liverpool, og hjemmelaget har tatt over mer og mer av banespillet. Det er først og fremst på venstresiden med Juanma, Brannagan og Lennon som har stått for de farligste for Liverpool, men de har kommet seg fram til få sjanser. Bakover har Ilori og Sakho god kontroll.

5. min: Liverpool presses hardt tilbake i starten av kampen, men finner etter hvert mer rytmen.

1. min: Kampen er i gang. Brooks Lennon starter på venstrekanten, med Toni Gomes i midten og Harry Wilson på venstresiden i angrep.