Spillerbørs:Lovren spiller med selvtillit igjen

Her er vår spillerbørs etter seieren mot Sunderland.

26. nov 2016 kl 18.48 Arve Vassbotten

Karius 7

Et par gode involveringer på sjanser til Sunderland, og antakeligvis hans beste kamp for Liverpool. Noe skjemmet av et utspark som endte til corner(!), men holder nullen for andre kamp på rad.

Clyne 7

God i forsvar, svært aktiv i angrep. Litt upresis, som mange Liverpool-spillere var lørdag, men veldig mye involvert.

Matip 7

Leser spillet mesterlig, trenger knapt takle fordi han er så godt plassert. Sikker med ballen i bena og skaper en egen ro til den bakre fireren. En sjelden glipp da Sunderland fikk corner etter 64 min.

LB Lovren 8

Knallsterk i taklinger og oppofrende på blokkeringer. Spiller tydelig med selvtillit, og er også nær å score på en heading og forsøker seg på et langskudd på tampen av første omgang. Mye involvert også offensivt i denne kampen, med noen fine pasningsdetaljer. Bunnsolid og Liverpools beste.

Milner 7

Mer ving enn back i denne kampen, men uten å prege kampen nevneverdig før han igjen får sjansen fra krittmerket. Derfra er han iskald og scorer på sin femte straffe denne sesongen.

Henderson 6

Like mange pasninger som et helt Sunderland-lag tilsammen i første omgang. Pasningssikker og godt overblikk, og gjør det enkelt. Men gjør ting kanskje litt for enkelt noen ganger, og sliter med å finne de forløsende pasningene mot en parkert buss. Blir heller slående mye på tvers, og overlater det geniale til andre.

Can 7

Spiller seg opp utover kampen. Begynner med mye unøyaktighet, men har etter hvert endel avslutningsmuligheter og en nydelig chip inn i feltet etter 52 minutter, som åpnet opp Sunderland-forsvaret fullstendig. Har en vinnervilje som lyser av han når frustrasjonen mot Sunderlands mur blir stor.

Wijnaldum 6

Endel involvert og jobber hardt både opp og ned, noe avslutninger, men treffer ikke helt i avgjørende øyeblikk.

Mané 6

Uavnt svak kamp til Mané å være. Kommer til noen sjanser, men treffer ikke godt når han får muligheten verken på skudd eller pasning. Er likevel til slutt den som skaffer Liverpools straffespark på tampen av kampen med et godt raid.

Coutinho 6

Jobber hardt og spratt på ubrasiliansk vis rett på beina igjen etter å ha blitt felt et par ganger tidlig i kampen. Men så ble han liggende, og ble året av banen med skade i høyre ankel etter en duell. Hadde mannsmarkering den halvtimen han spilte, og fikk ikke utrettet så mye.

Firmino 7

Er over alt, viser herlig teknikk og spilleglede, og et utrolig overblikk, som da han med et overhopp startet et farlig Liverpool-angrep. Men litt for upresis i denne kampen også han.

Origi 7

Passes godt på etter at han kommer inn, men er til slutt den som finner åpningen for Liverpool og scorer et meget viktig mål. Viser sin rå fart og hardtpressende spillestil.

Lucas Leiva

Fikk ikke sjansen til å gjøre seg bemerket.

Ben Woodburn

17-åringen fikk en herlig mottakelse i sin debut, og fikk inn en takling og en involvering.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]