Målløse uten Lallana

Adam Lallana manglet mot både Man Utd og Southampton, i to kamper der Liverpool gikk målløse av banen. Det mener Klopp er tilfeldig.

26. nov 2016 kl 11.00 Arve Vassbotten

Adam Lallana vil også gå glipp av lørdagens kamp mot Sunderland, og sannsynligvis også kvartfinalen i ligacupen mot Leeds på tirsdag på grunn av lyskeproblemene han fikk for spill med England.

I to av kampene Liverpool har gått målløse av banen denne sesongen, mot Southampton og Manchester United, manglet Lallana begge ganger.

– Adam Lallana, er som alle vet, en viktig spiller, men det handler ikke bare om han. Kampene mot Man Utd og Southampton var helt forskjellige. Man kan ikke sammenligne det. Vi vet ikke om vi kan spille i samme formasjon nå. Vi har noen spillere sliter litt denne uka, så vi må ta noen seine beslutninger, sier Jürgen Klopp ifølge The Guardian.

Bare under Paisley var det flere mål

Liverpool har scoret 17 mål på fem hjemmekamper denne sesongen. Kun da Bob Paisley ledet laget i 1980-81 ble det scoret mer. Da 19 mål på de fem første hjemmekampene.

Defensivt har Liverpool også gjort det bra med bare 4 innslupne mål hjemme, og bare Chelsea har sluppet inn færre mål hjemme med tre. Jöel Matips inntreden i laget får mye av æren for det.

– Fra det øyeblikket vi tenkte på han og vi vi visste hans situasjon, var vi overbevist om at vi ønsket å hente han. Vi gjorde det ikke bare fordi han var på free transfer, ikke i det hele tatt, det var bare et pluss i boka, sier Klopp.

– Vi er ikke overrasket over at det har virket, det er jo derfor man kjøper spillere. Alt det andre handler om gutten selv. Han er veldig, veldig rolig. Han er ikke den som snakker mest. Han har selvtillit. Og resten man trenger er kvalitet og hjelp av lagkameratene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]