Ni poeng mer enn i fjor mot samme motstandere

Klar forbedring når man man sammenligner forrige sesongs resultater med denne.

21. nov 2016 kl 15.08 Arve Vassbotten

Liverpool har tatt ni poeng flere mot motstanderne laget har møtt til nå denne sesongen, sammenlignet med forrige sesong.

Denne sesongen har laget fått med seg 27 poeng på de 12 første seriekampene, sist sesong ble det 18 poeng mot de samme motstanderne når man ser på identiske møter hjemme og borte.

I 2015-2016 ble det tap mot Southampton, Swansea og Manchester Unitedf or Liverpools del. Denne sesongen ble det seier mot Swansea og uavgjort mot de to andre. Arsenal kampen borte endte 0-0 forrige sesong, denne sesongen ble det 4-3-seier, i tillegg endte det uavgjort mot West Brom sist sesong, det ble seier denne gangen.

Laget som må stoppes

Liverpool slet med å bryte ned Southampton på lørdag, etter at motstandernes manager Claude Puel hadde lagt opp en klar plan for hvordan Klopps menn skulle stoppes.

– Mange lag spiller som dette mot oss, vi kan ikke gjøre noe med hva de gjør. Vi er et lag som må stoppes, dessverre. Det eneste vi må sørge for er at det ikke er på grunn av oss, sier Jürgen Klopp.

– Vi sa på forhånd at det var en konsentrasjonskamp. Man må holde seg i kampen, selv når det ikke fungerer, holde seg i kampen og ikke la dem angripe eller gå på kontringer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]