– Noen dager er bare sånn

Jamie Carragher sier det er normalt med kamper der enkelte ting lugger.

21. nov 2016 kl 17.42 Marius Rabben

– For en av de første gangene denne sesongen var det mangel på kvalitet foran mål, oppsummerer Carragher overfor Sky Sports etter det målløse oppgjøret i Southampton.

Gjestene var klart best og kom til 15 avslutninger på St. Mary’s, men ble stående uten nettkjenning for første gang siden Manchester United var motstander etter forrige landslagsopphold – i oktober.

UTUR:
UTUR:  Firmino brant en stor mulighet mot Southampton etter pause.

– Firminos sjanse står frem. Matip kunne gjort mer, kanskje vært litt modigere på et fantastisk Coutinho-innlegg, og så Clyne fra bakre stolpe, fortsetter Carragher.

– Fornøyde med å holde nullen

– Det føltes ut som absolutt alt gikk på feil side av stolpen. Noen dager er bare sånn.

– Men positivt for Liverpool er at de ikke gjorde noe dumt i forsvar. De har ikke holdt nullen manager ganger denne sesongen, og de vil være fornøyde med å ha klart det her.

Dette var faktisk Liverpools andre «clean sheet» i ligaen, etter den første mot Manchester United.

Carragher betegner samtidig Southampton-kampen som to poeng tapt i teten. Chelsea tok over ligaledelsen med sin seier over Middlesbrough søndag.

– Ser man på hvor dominante de var, vil de være skuffa, sier Carragher videre.

Vertene fokuserte på forsvarsspill

– Southampton er alltid en tøff kamp, som riktignok ble slått av Chelsea i forrige hjemmekamp, men det er ikke et enkelt sted å komme til. Men med de sjansene Liverpool hadde, og den forbedrede andreomgangen, vil de være skuffa.

– Man kunne se hvordan Southampton stilte fra start. Det var ganske åpenbart at det ville bli en kamp hvor de satset på kontringer, og de hadde tro på den defensive stilen sin.

– De to midtstopperne kan bryne seg på hvem som helst i ligaen. (José) Fonte er en toppspiller, og (Virgil) Van Dijk har imponert alle siden han kom hit. Det ser ut til at han har alt som trengs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]