Antatt lagoppstilling mot Leeds:Ny sjanse for Woodburn?

Ben Woodburn er med i Liverpools tropp til kveldens kamp. 17-åringen kan få sjansen på et antatt ungt rødt lag.

29. nov 2016 kl 09.13 Torbjørn Flatin

- Jeg tror Ben er mentalt klar til å starte en kamp, sier manager Jürgen Klopp før kveldens kvartfinale mot Leeds i Ligacupen, etter at Ben Woodburn fikk sin offisielle debut for Liverpool i sluttsekundene mot Sunderland på lørdag. 17 år i oktober ble waliseren dermed den 3. yngste som har spilt for Liverpool.

- Det var bare noen få minutter, noe han var klar for, kommenterte Klopp etter kampen mot Sunderland. – Det var først etterpå at jeg husket på at nå vil det bli vanskelig å holde ham i bakgrunnen, ikke for meg og Ben, men for offentligheten.

- Vi har nå vist ham Premier League for første gang, men de beste nyhetene for ham er at han har så mye tid til å bli bedre, å utvikle seg, noe vi vil hjelpe ham med.

Nesten som mot Spurs

- Det er ikke tatt noen avgjørelse om det da vi ikke har bestemt hvem som skal spille, svarer Klopp til Liverpool Echo på spørsmål om Woodburn vil spille mot Leeds i Ligacupen i kveld. – Han er veldig, veldig lovende spiller og vi ønsker å benytte ham så tidlig som mulig.

Liverpool er ventet å benytte omtrent samme lag som i forrige runde mot Tottenham. Da var oppstillingen:

Mignolet; Alexander-Arnold (Clyne 68), Klavan, Lucas, Moreno; Stewart, Wijnaldum, Ejaria, Grujic (Can 89), Origi (Ings 68), Sturridge. Reserver: Karius, Lovren, Lallana, Mané

Sturridge, Lallana og Ings er skadet og Ben Woodburn vil helt sikkert komme inn her, enten fra start eller på benken. Kanskje kan det bli en plass i troppen for Jordan Williams og til og med 16-årige Rhian Brewster.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]