Se pressekonferansen før Leeds-kampen:– Jeg vet ikke hvordan laget blir

Jürgen Klopp hadde ikke noen oppdatering på Philippe Coutinhos skade, men Adam Lallana nærmer seg spill.

28. nov 2016 kl 14.16 Arve Vassbotten

Skader ble tidlig et tema på pressekonferansen med Jürgen Klopp før kvartfinalen med Leeds tirsdag.

Coutinho er fortsatt ikke undersøkt ferdig etter skaden han pådro seg mot Sunderland. Liverpool frykter det dreier seg om en alvorlig skade i leddbåndet i ankelen. Og Klopp vil sannsynligvis måtte klare seg uten playmakeren resten av 2016. På mandagens pressekonferanse hadde ikke Klopp noe nytt å si om brasilianerens skade.

Hverken Adam Lallana eller Daniel Sturridge ventes å bli involvert i tirsdagens møte mot Leeds, men begge kan være tilbake til Bournemouth-kampen neste helg.

Om skader:

– Lallana er på veldig godt spor, han er nær å trene med laget, men ikke klar til Leeds. Sturridge trener heller ikke med laget. Jeg tror Firmino er ok, men jeg er ikke sikker. I går var det smertefullt, men jeg tror han vil være ok, sa Klopp.

– Når det gjelder Coutinho så må vi vente på scannen, da vil vi vite hvor lenge han er ute og vi må bare gjøre det sånn. Det beste hadde vært om Coutinho ikke måtte stå over kamper, men det er ikke sannsynlig, sier Klopp.

Om publikum:

– Jeg må gjøre en jobb og publikum må gjøre en jobb. Det er mye morsommere å se fotball i en fin atmosfære.

Om Origi:

– Origi har en god innstilling. Men det finnes ikke noe alternativ til å være tålmodig. Å klage hver dag? Det er ikke slik man gjør det, sier Klopp om spillere som ikke alltid får så mye spilletid.

Om Woodburn:

– Jeg er ikke sikker hvor klar han er, men det er veldig mange positive tegn. Ikke bare ved han, men andre også. Så lenge man jobber hardt og trener hardt er alt mulig, sa Klopp om lørdagens 17 år gamle debutant.

Om bytter til Leeds:

– Vi må se på spillerne. Vi må høre og finne ut om spillere er klare eller ikke. Vi kan ikke ta risiko. Vi trenger en lagoppstilling som kan stå imot intensiteten i kampen. Leeds er i en god periode, og vi må jobbe hardt i denne kampen. Jeg trenger ikke å ta ut et lag før klokka 18 i morgen.

Han fikk også spørsmål om han nå ville se til U23-laget.

– Jeg vet ikke, vi får se. Jeg vet virkelig ikke hva laget blir. Vi vil ikke hvile noen som ikke trenger å hvile. Men, ja vi har et U23-lag men alle spillerne flyter i hverandre og mange trener med førstelaget.

Om Mignolet:

– Han vil spille 100 prosent sikkert, om noe ikke skjer.

Om Monk:

– Gary Monk er en veldig lovende manager. Jeg er glad på hans vegne at det ser ut til å gå bra for han i Leeds. Jeg synes han var uheldig i Swansea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]