Rodgers enig i kritikken fra Mario

«Katastrofalt forhold» sa Mario Balotelli om forholdet til Brendan Rodgers. «Spot on», svarer Rodgers.

17. nov 2016 kl 20.25 Arve Vassbotten

Mario Balotelli fortsatte denne uken sin triade mot tiden i Liverpool, og spesielt sin tidligere manager Brendan Rodgers. Nice-spissen mente forholdet han hadde med Rodgers var «katastrofalt» i 2014-2015-sesongen, og mente den nåværende Celtic-manageren er den verste han har spilt for.

– Den verste? Ikke Klopp. Jeg er ikke sint på han. Men kanskje han burde vært mer tålmodig med meg.

– Men for å være ærlig, var jeg mest skuffet over Rodgers. Jeg satte pris på treningene med han, men forholdet vårt var katastrofalt, sa Mario Balotelli til Gazzetta dello Sport.

– Spot on

Nå har Rodgers svart på kritikken.

– Han var sannsynlig spot on. Jeg klarte ikke å få god tilknytning til Mario. Han var en som kom inn veldig seint i vinduet. Det var en gamble fra et klubbperspektiv, sier Rodgers til Talksport.

– På banen prøvde han sitt beste, men ja, det var definitivt ikke noe som gikk som alle ønsket. Hvis man sitter med han på kontoret, er han en bra fyr. Hvis han kunne brukt den intensiteten sammen med talentet, kunne han ha vært en av verdens beste spillere.

– Men på banen var det noe som aldri fungerte helt. Den sesongen var vanskelig for oss. Men nå håper jeg han har funnet en klubb i Frankrike, som kanskje er hans siste sjanse. Forhåpentligvis vil det fungere bra for han, sier Rodgers.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]