Spillerbørs etter 0-0 i Southampton:Solid stopperspill på St Mary's

Joel Matip og Dejan Lovren sørget for at Southampton-angriperne ikke hadde en eneste avslutning på mål.

19. nov 2016 kl 18.32 Einar Kvande

Karius 6

Er nærmest arbeidsledig gjennom hele kampen. Bokser på sin første involvering, og gjør ellers alt helt greit.

Clyne 6

Vil mye mot sin gamle arbeidsgiver, og innsatsen er det ingen ting å utsette noe på. Får en kjempesjanse til å bli matchvinner drøye ti minutter før slutt, men header utenfor.

Matip 8

Markerer seg med et par viktige inngripener i første omgang, og vinner både løpedueller og hodeduller med Southampton-angriperne etter pause. Er også en trussel på offensive dødballer. Liverpools bestemann.

Lovren 7

Hjemmepublikum pep mot kroaten gjennom hele kampen, men den tidligere Southampton-stopperen gjorde sine saker meget bra, med solid stopperspill gjennom hele oppgjøret.

Milner 7

Var lite involvert før pause, men var mye mer synlig fremover på banen i andre omgang, hvor han fikk lagt flere gode innlegg uten at det ble tellende resultat ut av det. Vi noterte også et håpløst skuddforsøk etter 83 minutter.

Henderson 6

Mye balltrilling av kapteinen i dag, men for mye av det gikk på tvers og bakover. Klarte ikke å sette sitt preg på midtbanen, og hadde også et meget farlig balltap som førte til Southampton-overgang tjue minutter før slutt.

Can 6

Gjør flere ganger en herlig defensiv jobb etter at Liverpool mister ball, og Southampton får overganger. Men har også en grusom feilpasning som fører til Southampton-overgang og Austins store sjanse like før timen var spilt. Får en god mulighet noen minutter senere, men avslutningen var dårlig.

Wijnaldum 6

Går i krigen, og er sterk i kroppen i duellene. God i første omgang, men blir sliten mot slutten av kampen. Har et skuddforsøk som går over like før pause.

Mane 6

Får Liverpools to beste muligheter i første omgang, men en kjemperedning av Forster stopper det første skuddet etter en halvtime. Ti minutter senere blir han taklet av Van Dijk i avslutningsøyeblikket. Blir veldig anonym de siste 45 minuttene.

Coutinho 7

Kom ikke helt til sin rett i første omgang, men var mye mer involvert i det offensive spillet etter pause. Får en kjempemulighet fire minutter etter pause, men treffer dessverre ikke ballen rent. Marker seg med en genial pasning på Firminosk kjempesjanse midtveis i omgangen.

Firmino 7

Jobber sokkene av seg som vanlig. Burde hatt frispark når han blir holdt i trøya av Van Dijk med fri vei mot mål. Misbruker kampens største sjanse når han setter ballen like utenfor alene med keeper midtveis i andre omgang. Har et godt skudd etter 82 minutter som Forster redder.

Sturridge

Fikk drøye tolv minutter som innbytter for Can. Slår et godt innlegg på Clynes store sjanse.

Origi

Får spille overtidsminuttene som erstatter for Mane.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]