Takker klubben for å ha funnet seg fort til rette

Sommerkjøpet Sadio Mané har vært blant Liverpools beste spillere hittil denne sesongen.

8. nov 2016 kl 11.18 Marius Rabben

Sammen med Philippe Coutinho og Roberto Firmino har Mané formet en nådeløs angrepstrio på Anfield, og med ligacupen inkludert har dem 18 scoringer seg imellom så langt.

Mané sier ifølge Liverpool Echo at de to brasilianerne har gjort det enkelt for ham å finne sin plass på laget.

Rød toppscorer

– Det er fantastisk å spille med disse glimrende spillerne. Jeg pusher meg selv til å trene hardt hver dag og gi mitt beste for laget, forklarer den populære senegaleseren, og fortsetter:

– Hvorfor har jeg funnet meg så fort til rette her? Det er et godt spørsmål. Jeg vil takke alle her – lagkameratene og trenerne – for hjelpen. Jeg tror det har bidratt til at det har gått så fort. Jeg er veldig glad for det, og forsøker alltid å bli bedre.

Allerede har Mané notert seg for seks ligamål i helrødt, noe som gjør ham til Liverpools toppscorer i Premier League etter elleve runder.

– Handler ikke bare om de tre fremste

Det blide hurtigtoget vil imidlertid ikke at kun angrepsspillerne skal ta æren for den gode høstsesongen.

– Firmino og Coutinho er fantastiske spillere, så for min del er det enkelt å tilpasse meg spillet deres. Nå har vi spilt sammen i tre–fire måneder, sier han.

– Men det handler ikke bare om de tre fremste. Jeg mener det dreier seg om prestasjonen til hele laget, og den var strålende mot Watford.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]