Tenker ikke på seiersrekken - kun på neste kamp

– Vi må ikke tenkte på antallet seiere som vi allerede har oppnådd, sier Coutinho.

5. nov 2016 kl 21.28 Arve Vassbotten

Liverpool går til kampen mot Watford fulle av selvtillit etter 11 kamper på rad uten tap. Sist tapt var mot Burnley 20. august. Men en av Liverpools virkelige formspillere, Philippe Coutinho, er ikke redd for at spillerne skal ta lett på oppgaven søndag klokka 15.15.

– Det er bra å ha selvtillit, men vi må sette det til side og tenkte en kamp av gangen. Vi forsøker selvsagt å forbedre oss på hver trening og hver kamp, og så se på hva vi gjorde galt og høre på manageren slik at vi kan gjøre ting riktig neste gang, sier Coutinho til Liverpoolfc.com.

– Vi må ikke tenkte på antallet seiere som vi allerede har oppnådd. Vårt mål er å alltid få de tre neste poengene, og på den måten skal reisen fortsette.

Forberedt seg godt

– Vi stopper umiddelbart å tenkte på forrige kamp idet den er over, og begynner å tenke på vår neste kamp. Det er vår mentalitet.

Også søndagens motstander Watford er i en god periode, og var i likhet med Liverpool ubeseiret i forrige måned og er nå helt oppe på sjuendeplass på tabellen.

– Å ta tre poeng er alltid målet vårt. Vi må jobbe ekstremt hardt for å klare det, men vi har forberedt oss godt på kampen denne uken. Alle lagene i Premier League er veldig sterke, så hver kamp er vanskelig, sier brasilianeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]