Oppdateringer på skadefronten:Trolig ute resten av året

Det ser ut som Coutinho mister det hektiske juleprogrammet. Men det ser bedre ut med de andre spillerne på skadelisten.

27. nov 2016 kl 15.09 Lars Frøsland

Mandag ettermiddag vil Coutinho undersøkes nærmere etter skaden han pådro seg mot Sunderland. Liverpool frykter det dreier seg om en alvorlig skade i leddbåndet i ankelen. Og selv om det trolig ikke er snakk om et brudd, vil Klopp sannsynligvis måtte klare seg uten playmakeren resten av 2016.

– Origi hadde en tilsvarende skade tidligere i år, og han var tilbake innen en måned. Liverpool håper Coutinho vil ha en tilsvarende helingsprosess, skriver Liverpool Echo.

NÆRMER SEG:
NÆRMER SEG:  Adam Lallana kan bli klar til neste PL-kamp.

Duo ikke langt unna

Hverken Adam Lallana eller Daniel Sturridge ventes å bli involvert i tirsdagens møte mot Leeds, men begge kan være tilbake til Bournemouth-kampen neste helg. Det vil i så fall være svært gode nyheter for Klopp, som har mange kamper foran seg i desember måned.

Ikke så alvorlig

Roberto Firmino ble også tatt av banen mot Sunderland, men Echo skriver at han ikke trenger en tilsvarende scan som Coutinho, og at skaden ikke skal være av alvorlig karakter.

I tillegg til Coutinhos skade, og eventuelle andre problemer, må Klopp som kjent belage seg på å miste Mané. Han skal nemlig spille i Afrikamesterskapet for Senegal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]