Tror Sturridge starter om Lallana ikke spiller

Torsdag blir det klart om Adam Lallana blir klar til møte med sin tidligere klubb.

16. nov 2016 kl 22.22 Arve Vassbotten

Det er fortsatt ikke kjent hvor alvorlig skaden Adam Lallana fikk i landskampen mot Spania er. Dette blir nok først kjent på Jürgen Klopps pressekonferanse torsdag, men det antydes nå at det ikke er noen alvorliglyskeskade midtbanemotoren har pådratt seg.

Likevel er han tvilsom til helgens kamp mot Southampton, og ifølge The Guardian skal han gjennom en scan på torsdag for å finne ut om han kan spille lørdag.

Velsignet med mange alternativer

I Liverpool Echos podcast Blood Red, snakker avisens Liverpool-journalist James Pearce om hvem han tror vil starte om Lallana ikke blir klar mot sine gamle lagkamerater.

– Klopp er velsignet med mange alternativer der oppe. Hvis Lallana går glipp av kampen, har han Sturridge, Wijnaldum og Origi, som alle er desperate etter å få sjansen.

– Jeg tror Sturridge er det åpenbare valget, men det kommer veldig an på hva som skjer med Coutinho. Wijnaldum banker selvsagt på døra for å komme tilbake på midtbanen, hvis Coutinho ikke kan starte, mener Pearce.

Coutinho kommer tilbake til Melwood torsdag sammen med Roberto Firmino etter to landskamper, før de drar på ny reise til bortekamp fredag. Og det vil bli vurdert hvor slitne de er etter den turen, og spesielt Coutinho som spilte nesten to fulle kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]