Ikke så svart-hvitt som først meldtTV 2 kan sende noen kamper samtidig hver sesong

TV 2 kan har en pott med kamper de kan velge fra hver sesong, så Sky Sports og BT Sport bestemmer ikke absolutt alt.

7. nov 2016 kl 16.32 Arild Skjæveland

I sommer ble det kjent at den nye TV-avtalen gjorde at TV 2 ikke lenger kunne sende flere kamper samtidig, og til enhver tid måtte sende akkurat de samme kampene som de engelske rettighetshaverne BT Sport og Sky Sports bestemte, også på søndager. Lørdagskampen kl. 16.00 sto igjen som den eneste de kunne velge fritt.

Så svart-hvit er det ikke.

I helgen sendte TV 2 Liverpools møte med Watford kl. 15.05, og samtidig Manchester Uniteds 3-1 seier borte mot Swansea som hadde avspark kl. 16.00.

– Vi viste begge kampene fordi vi har en pott på valgfrie kamper per sesong. I all hovedsak går denne potten til lørdagskamper kl. 16.00, men noen få unntak har vi valgt å gjøre, som denne søndagen, sier Eystein Thue i TV 2 til liverpool.no.

Alle novemberkampene på TV

Hittil denne sesongen har samtlige av Liverpools ligakamper blitt sendt på TV 2. Kun én gang har de helrøde spilt lørdag kl. 16.00, og har med det altså blitt TV-sendt i England i 10 av 11 serierunder. Så lenge laget fortsetter fremgangen på banen, er det naturlig å tro det vil fortsette.

Kampen som spilles kl. 16.00 norsk tid på lørdager er som kjent den eneste i runden som ikke kan TV-sendes på balløya.

Jürgen Klopp og Liverpools neste to ligakamper (mot Southampton og Sunderland) er satt opp på nettopp det tidspunktet. Ifølge TVKampen.comog Altomfotball.no har begge kampene blitt satt opp på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]