– Vi er frustrerte, men leverte en god kamp

James Milner mener at Liverpool gjorde alt unntatt å score på St Mary's.

20. nov 2016 kl 11.07 Einar Kvande

Liverpool var usedvanlig ineffektive i 0-0 kampen i Southampton. En kamp gjestene styrte fra begynnelse til slutt.

– Vi spilte en ganske god kamp, mener jeg. Jeg kan ikke huske at de hadde så mange sjanser, sier Milner i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi dominerte egentlig kampen. Southampton er et godt lag, så vi gjorde den vanskelige jobben med å skape alle sjansene vi gjorde. Dessverre tok vi ikke vare på dem, og det var frustrerende.

Avslutningene var ikke gode nok

30-åringen tror ikke at landskampene de siste par ukene hadde så stor betydning for sluttresultatet som enkelte vil ha det til.

– Det er kanskje noe du er bekymret for etter landskamper, men det var ikke slik at vi spilte under pari. Vi styrte kampen mesteparten av tiden, og skapte sjanser. Avslutningene satt bare ikke som de skulle.

Southampton falt inn i et mønster

Southampton lå dypt store deler av kampen, men Milner mener at det var Liverpool som tvang dem til dette, og at det ikke var noen bevisst taktikk fra vertenes side.

– De forsøkte å angripe oss, men vi tvang dem bakover og tok styringen, og de falt inn i et mønster. De er et godt lag, som er godt organiserte. De er skuffet over hvor de ligger på tabellen, for jeg tror ikke det reflekterer hvilket godt lag de egentlig er.

– Selv er vi skuffet, men det er ett poeng og vi holdt nullen, noe som var det minste vi skulle få med oss fra denne kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]