– Vi har ikke råd til å miste fokus

Jordan Henderson beklager at alle Liverpool-spillere sier «vi tar en kamp av gangen» i intervjuer, men forsikrer at spillerne faktisk mener det.

6. nov 2016 kl 10.24 Arve Vassbotten

«Jeg ville ha løyet om jeg sa at spillerne ikke er klar over ting som blir sagt og skrevet, og vi vet alle at det er positivitet rundt klubben for tiden. Men å være ‘klare over det’ og det å blir sugd inn og påvirket av det er to forskjellige ting. En del av vår jobb er å blokkere ut det man kan kalle støy, og fokusere på den neste treningen og den neste kampen», skriver Jordan Henderson i kampprogrammet foran møte med Watford søndag.

«Det er det manageren og trenerapparatet driller oss til. Vi har kun et mål hver uke: å prøve å vinne neste kamp. Utenom det er det opp til andre å diskutere og debattere», skriver Henderson.

Beklager på forhånd

I nesten samtlige intervjuer med Liverpool-spillere de siste dagene har klisjeen «vi tar en kamp av gangen» dukket opp. Kapteinen lover at det ikke bare er tomme ord fra Liverpool-spillerne.

«Jeg beklager på forhånd hvis det betyr at dere ender med å høre og lese like svar når guttene blir intervjuet. Men jeg kan love at når guttene sier det, så er det sant. Vi har ikke råd til å miste fokuset vår. Det er bare ‘neste kamp som betyr noe’ og hva vi kan gjøre for å få tre poeng i den kampen», skriver Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]