83 minutter for Coutinho

Philippe Coutinho spilte 83 minutter da Brasil vant borte mot Venezuela.

12. okt 2016 kl 08.19 Arild Skjæveland

TABELLEN:
TABELLEN:  Slik er tabellsituasjonen i Sør-Amerikas VM-kvalifisering. Bilde fra Livescore.com.

Brasil klatret til topps i den uhyre jevne VM-kvalifiseringen for Sør-Amerika med nattens 2-0 seier borte mot Venezuela.

Brasilianerne har nå 21 poeng på 10 kamper, og topper ett poeng foran Uruguay.

Philippe Coutinho startet kampen, og spilte 83 minutter før han ble erstattet av Giuliano. Roberto Firmino ble sittende på benken i hele oppgjøret.

Gabriel Jesus ga gultrøyene ledelsen etter åtte minutter da han snappet opp en svak pasning fra målvakt Daniel Hernandez, før han lobbet ballen elegant i mål. Chelsea-spiller Willian økte til 2-0 i det 53. minutt. Coutinho var ikke involvert i scoringene denne gang.

Med et kvarter igjen å spille ble hele Merida Metropolitan Stadium mørklagt, da flomlysene skrudde seg av.

Det har vært et landslagsopphold med mye reising for Liverpools spillere. Først turen fra Liverpool til Brasil. Deretter en nær fem timer lang flytur til Venezuela. Med tanke på brassene i Liverpools angrep, er det kanskje like greit at kampen mot Manchester United ble flyttet til mandag.