Spillerbørs mot West Bromwich:Angrepstrioen leverte varene

Les vår spillerbørs etter seieren over West Brom.

22. okt 2016 kl 20.39 Lars Frøsland

Karius 5 - Tyskeren settes på svært få prøver, men ser fortsatt litt usikker ut når ballen lempes inn i feltet.

Clyne 7 - Springer opp og ned på sin høyrekant, med litt vekslende hell. Han er dog stødig i sine defensive oppgaver, og er aktiv hele veien.

Matip 7 - Slurvet med pasningene i starten, men det tok seg fort opp. Var stødig defensivt gjennom hele kampen. Er rolig og dominerende i forsvaret.

Lovren 7 - Trygg og solid i samtlige 90 minutter, kanskje med unntak av baklengsmålet, der han var endel av et LFC-kollektiv som sviktet.

Milner 7 - Jobber godt og er forholdsvis trygg defensivt. Sliter med pasningene og dødballene i dag.

Henderson 7 - Fungerer fint i sin defensive rolle, og bidrar til å styre kampen fullstendig i de 80 første minuttene.

Can 7 - Tyskeren så bedre ut enn mot Man Utd på mandag. Han har fortsatt endel å gå på, men dette var positivt fra Can som kjempe hardt på midtbanen.

Lallana 7 - Lallana er fit nok til å starte, og det er gode nyheter for Klopp. Engelskmannen jobbet som alltid hardt, og viste seg frem med positive involveringer, men han var kanskje ikke like på hugget i den siste tredjedelen som tidligere.

Coutinho 8 - Blir matchvinner med en flott scoring, og før det var han svært delaktig i 1-0-målet til Mané, da han med en «dummie» frispilte LFCs angrep. Liverpools beste.

Mané 8 - Scorer et flott mål, og er ofte en trussel med sin vanvittige fart. Får også målgivende på Coutinhos scoring. Er dog ikke like på hugget som i de første kampene etter overgangen fra Soton, men denne mannen har alt spilt seg inn i The Kops hjerter.

Firmino 8 - Leverer en aldeles praktfull målgivende til Mané, og er konstant i bevegelse. Fungerer perfekt på topp i Klopps system. Gjør også mye «usynlig», som nok manageren setter pris på.

Wijnaldum - kommer inn og bidrar med hard jobbing. Er nær ved å score.

Origi - klarer ikke markere seg.

Lucas - får ikke tid til å markere seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]