Beundrer Joe Gomez

Dejan Lovren er imponert over hvordan Joe Gomez har kjempet seg tilbake etter skademarerittet.

28. okt 2016 kl 10.55 Einar Kvande

19 år gamle Joe Gomez var tilbake i full trening med sine lagkamerater på Melwood tidligere denne måneden, etter ett år med rehabilitering etter en korsbåndsskade.

– Det var et veldig tøft år for ham, sier forsvarskollega Dejan Lovren til Liverpoolfc.com.

IMPONERT
IMPONERT  Dejan Lovren ble mektig imponert over Joe Gomez, i London-guttens første kamper for klubben.

– Jeg har fulgt med ham hele dette året hvor han ikke kunne spille. Han har vært så sterk. Holdningene hans til skaden har vært eksemplariske.

– Han har vært positiv til alt hele tiden. Han var selvsagt skuffet, men sluttet aldri å tro at han skulle komme tilbake. Det er så godt å se ham tilbake ute på treningsfeltet.

Gomez er ikke aktuell for førstelagsspill på en god stund ennå, men Lovren spår en veldig lys fremtid for Liverpools nummer 12.

– Det viktigste for ham akkurat nå er å komme i form igjen. Han er på vei tilbake i form, og forhåpentligvis får han spille noen kamper før året er omme.

– Jeg husker når han spilte på laget i fjor. Han var helt utrolig bra i de tre første kampene. Han hadde en utrolig start på Liverpool-karrieren. Han er veldig sterk i en alder av bare 19 år. Han er utrolig. Han kan bli en toppspiller, avslutter Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]