Bournemouth vil også ha Gomez

Både Bournemouth og Huddersfield ønsker seg Joe Gomez på lån, men Liverpool vil være forsiktige og la tenåringen spille seg varm i trøya igjen på U23-laget.

20. okt 2016 kl 18.52 Einar Kvande

Tidligere i dag ble det meldt at Championship-klubben Huddersfield Town kommer til å henvende seg til Liverpool om å få låne Joe Gomez fra januar av. Nå avslører Liverpool Echo at Premier League-klubben Bournemouth også vil komme med en lignende henvendelse.

Gomez begynte å trene igjen i forrige uke, etter et helt år på sidelinjen grunnet skader. Først røk korsbåndet i kneet, og deretter fikk forsvarsspilleren trøbbel med akillessenen.

Echo skriver at det ikke er sikkert at Liverpool kommer til å låne ut 19-åringen i det hele tatt, da de ikke ønsker å sende Gomez tilbake i spill for tidlig etter et så langt skadeavbrekk. Anfield-klubben vil derfor fortsette å pakke spilleren inn i bomull.

Echo rapporterer at planen til Liverpool-ledelsen er å la Gomez sakte men sikkert komme tilbake i spill for Liverpool U23, slik de har gjort med hell med Danny Ings denne høsten.

Helgens mini-derby mot Everton kommer trolig for tidlig for Gomez, selv om han så langt ikke har fått noen tilbakeslag etter at han begynte å trene igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]