Clyne blir kalt for «maskinen»

Nathaniel Clyne avslører sitt klengenavn, og melder at han er i bedre form enn noen gang tidligere.

5. okt 2016 kl 15.53 Einar Kvande

Nathaniel Clyne måtte trekke seg fra Englands-troppen på grunn av en kneskade, men Liverpool-ledelsen håper at høyrebacken vil være tilbake i spill når Liverpool er vertskap for Manchester United neste mandag. Det er imidlertid ikke ofte at forsvarsspilleren står over kamper grunnet skade.

– Manageren kaller meg for en maskin. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men det er trolig fordi jeg spiller mange kamper, og sjelden er ute med skader, sier Clyne til Liverpool Echo.

– Jeg forsøker å gjøre mitt beste for laget, og forsøker å ikke klage over noe, legger han til.

Overrasket over Milner

Høyreback Clyne er meget overrasket over hvor godt James Milner har taklet å bli omskolert til venstreback.

– Han får det til å se enkelt ut! Jeg har trent hele karrieren for å bli sideback, og så kommer han inn og får det til å se lett ut! Han liker det, og tegner seg også på scoringslista.

– Han er en veldig rutinert spiller. Alle lag trenger en James Milner i lagoppstillingen. Han kan spille hvor som helst.

Savner en smultring i ligaen

Etter sju ligakamper er Liverpool oppe på fjerdeplass på tabellen, to poeng bak ledende Manchester City.

– Det er lenge igjen av sesongen, men det har gått veldig bra så langt. Vi kommer bare til å fokusere på neste kamp.

– Vi har ikke holdt nullen i en eneste kamp ennå, så som forsvarer er jeg litt skuffet. Jeg ønsker at vi skal holde nullen i kampene vi spiller, så vi må jobbe mer med forsvarsspillet vårt på trening.

– Jeg vil definitivt si at jeg er i bedre form enn noen gang. Manageren kjørte oss veldig hardt under preseason, og også i de vanlige treningene driver han oss hardt for at vi skal bli i så god form at vi kan innfri kravene han stiller til oss under kampene.

– Manageren kan bli sint, og da vil alle høre det, for da roper han veldig høyt. Det er også litt morsomt at han har mistet brillene sine et par ganger under målfeiringer!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]