Spillervurdering:Coutinho var nærmest å låse opp United-forsvaret

Det susende langskuddet til Philippe Coutinho hadde fortjent en bedre skjebne, men United-keeper De Gea var i det umulige hjørnet. Brasilianeren var mannen som skapte panikk i United-rekkene etter pause, og vi har kåret ham til Liverpools beste.

17. okt 2016 kl 23.51 Einar Kvande

Karius 5

Bokser unna et farlig Rashford-innlegg etter 25-minutter, men gjør et par kjempebrølere når han skal klarere ballen med beina. Den første av disse kunne ha blitt skjebnesvanger.

Clyne 6

Tidvis upresis når han blir satt under press, og slapp Zlatan på kjempesjansen svensken fikk ti minutter ut i annen omgang. Prøver å bidra offensivt, med vekslende hell.

Matip 7

Er rolig i trengte situasjoner, og sterk i kroppen i duellene. Vinner mye på hodet, og har også en nydelig frispill av Can på tyskerens store sjanse i andre omgang.

Lovren 7

Er flink til å bryte foran, og viker ikke en tomme i duellene med Zlatan. Sikkert og trygt stopperspill.

Milner 7

Er villig med fremover etter pause, og bidrar til å presse gjestene over på defensiven ved komme fremover på venstresiden. Går til så det suser i duellene, og får seg et par solide trøkker.

Henderson 7

Solid innsats gjennom hele kampen. Er mannen som går i krigen når Liverpool ikke får kontroll på midtbanen før pause, og fighter godt i samfulle 90 minutter.

Can 5

Førsteomgangen bør tyskeren glemme fortest mulig. Virket utilpass og rusten, og ga stadig vekk ballen. Kom bedre til sin rett når han fikk en mer offensiv rolle etter innhoppet til Lallana, og fikk den første av Liverpools to store sjanser. De Gea gjorde imidlertid en god redning på den lave avslutningen.

Coutinho 8

Kom nærmest nettkjenning av alle, da hans gode langskudd hadde retning krysset, men dessverre gjorde De Gea en utrolig god redning på brassens eminente forsøk. Var sammen med Lallana den som tvang United over på defensiven etter pause, og vi kårer Coutinho til Liverpools beste.

Firmino 7

Var litt unøyaktig i pasningsspillet og mistet ballen vel lett noen ganger i første omgang, men spiller seg stort opp når han blir flyttet frem i en spissposisjon den siste halvtimen av kampen. Hadde Liverpools eneste avslutning på mål før pause. Ble dessverre litt for treg da han ble spilt fri i sluttfasen av kampen.

Mane 6

Ble for veik og puslete i duellene i en fysisk tøff førsteomgang. Fikk litt mer rom å boltre seg i etter pause, uten at han klarte å sette sitt preg på kampen i nevneverdig grad.

Sturridge 5

Synes ikke å være på bølgelengde med sine medspillere, og jobber heller ikke godt nok. Når mottak og finter også svikter, var det forståelig at han ble ofret til fordel for Lallana før timen var spilt.

Lallana 8

Satte fart i kampen, da han kom inn på midtbanen i trekket der Klopp ofret Sturridge. Med sine gode bevegelser og kombinasjoner med medspillerne var han med på tvinge United bakover på banen.

Origi

Fikk noen få minutter på slutten som erstatter for Firmino.

Moreno

Erstattet Milner i sluttminuttene. Hadde en klarering der han sleivet ballen, og satte et støkk i publikum.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]