Dette skriver avisene:De Geas storspill sørget for at United fikk med seg ett poeng

Engelske aviser er samstemte om at det var keeper David de Gea som reddet Manchester United fra nederlag på Anfield.

18. okt 2016 kl 11.21 Einar Kvande

«De kom, de så, de holdt stand. Ett skudd på mål, en corner og ett poeng. The Special One brukte sin gamle taktikk igjen. Jose Mourinhos defensive plan sørget for at Manchester United kneplet Liverpool», melder Henry Winter i The Times.

THE TIMES
THE TIMES  Det var Liverpool mot De Gea i går.

«For Liverpool var dette en påminnelse om at de er en langt større trussel når Adam Lallana er involvert, mens spilleren han erstattet etter en times spill, Daniel Sturridge, var anonym. Liverpools keeper, Loris Karius, må utvikle sitt feltarbeide», fortsetter Winter.

James Pearce i Liverpool Echo satt igjen med en følelse av anti-klimaks etter kampen.

«Etter all oppbyggingen, alle forventningene, var dette en forestilling som falt på steingrunn. Logoen på Liverpools trøyer var «Seeing is Believing», men det var ingenting fra denne forestillingen man vil huske lenge.»

Nok en gang var Jose Mourinho en festbrems i L4.James Pearce

«Nok en gang var Jose Mourinho en festbrems i L4. Dette var bare andre gang i Premier League-æraen at en kamp mellom disse to lagene har endt uten scoringer.»

Ian Ladyman i Daily Mail konstaterer at «Mourinho parkerte bussen (igjen)».

«Manchester United lykkes med å kneple Liverpool i første omgang, og det ble ikke skapt mange sjanser de første 45 minuttene. Etter at Adam Lallana kom på banen i andre omgang våknet Liverpool til liv, og var det beste laget. United-keeper David de Gea gjorde et par vidunderlige redninger, og holdt hjemmelaget unna seieren.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]