– Det var en krig der ute

Jordan Henderson og Dejan Lovren kunne etter 4-2 over Crystal Palace konstatere at de viktigste slagene på Selhurst Park ble vunnet.

29. okt 2016 kl 21.46 Einar Kvande

– Det var en krig. Det visste vi det ville bli før vi kom hit. Dette er et vanskelig sted å komme til, uttalte Liverpool-kaptein Jordan Henderson til BT Sport etter Liverpools seier over The Eagles.

– De er et godt lag, som er vanskelige å spille mot. Det var en krig gjennom hele kampen. Men jeg syntes vi klarte å håndtere kampen bra i andre omgang, la han til.

– Vi ble satt under press på noen dødballer, men jeg synes vi håndterte dem godt og klarte å ro i land seieren. Vi er henrykt over at vi tok de tre poengene.

– Nå skal vi ta en kamp om gangen fremover, og kun konsentrere oss om vårt eget spill, fortsette å vinne og holde dette gående, så får vi se hvor vi ender når sesongen er over. Vi ser ikke for langt frem. Vi konsentrerer oss bare om neste uke, og hva vi må gjøre mot vår neste motstander og hva kamp-planen vår er i den kampen. Vi tar en kamp om gangen.

– Vi må studere denne kampen, og feilene vi gjorde. Men vi håndterte dem bra. Vi la dem bak oss, så fremover og konsentrerte oss kun om hva vi måtte gjøre for å vinne kampen.

– Dejan vil være skuffet, men han scorer et mål like etterpå, og var strålende gjennom hele kampen. Du må gi slike folk skryt. Det krever karakterstyrke å slå tilbake på den måten, avsluttet Henderson.

Forsøkte å glemme tabben så fort som mulig

Dejan Lovren var involvert i mye på Selhurst Park, både på godt og vondt. Han scoret Liverpools andre mål, men var også negativt involvert i begge vertenes scoringer.

Jeg forsøkte å holde hodet hevet etter tabben min i første omgang, og arbeide hardt. Det ble et mål ut av det. Vi kunne også ha gjort et par mål til i denne kampen, sa Lovren etter kampslutt.

– Vi fortjente seieren, om vi ser bort fra tabbene som gjorde at vi forærte dem to mål på headinger. Ellers vil jeg takke Philippe Coutinho for et nydelig innlegg på corneren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]