- Det var tre meget viktige poeng

Formspilleren James Milner understreker at det var viktig for Liverpool å følge opp de gode kampene i september, og samtidig ha en fortsatt god følelse foran landslagsoppholdet.

2. okt 2016 kl 10.34 Torbjørn Flatin

- Det var enormt viktig å få tre poeng slik at alle kan reise til sine landslag i godt humør. Forhåpentlig kan alle komme tilbake skadefri og vi kan fortsette den seiersrekken som vi er inne i.

Det er James Milner som forklarer seg til Liverpoolfc.tv etter 2-1 mot Swansea. Milner satte inn sitt fjerde straffespark for sesongen og er nå en fast brikke i mannskapet til Jürgen Klopp.

- Hver gang du spiller på bortebane i Premier League er det vanskelig og du vil ha perioder under kampen hvor du blir satt under press.

- Det var vår egen skyld at så skjedde i 1.omgang, men etter pause spilte vi mye bedre. De vil fortsatt få sjanser, slik er det i Premier League, men guttene forsvarte seg bra og vi kom ikke bare tilbake men vi spilte mye bedre i 2.omgang, sier Milner etter at 0-1 ble til 2-1 i Swansea.

- Jeg tror aldri viljestyrke har vært noe problem, men kanskje kan en sette spørsmål ved den organisasjon og det samholdet som har vært. Det å vite din jobb og at alle er på samme side når det er motgang.

James Milner ble signert av Brendan Rodgers sommeren 2015, da han som såkalt fri agent valgte Liverpool blant en rekke tilbud etter at han besluttet å forlate Manchester City. En av årsakene var at den allsidige 30-åringen ønsket å spille mer i sin favorittposisjon sentralt på midtbanen. Under Jürgen Klopp har han imidlertid endt opp som venstreback, og straffeskytter.

- Det er klart at det var et virkelig avgjørende øyeblikk i kampen, sier visekapteinen kort om at han kaldt satte inn sin fjerde straffe for sesongen og dermed ble matchvinner.

- Ut fra det som skjedde i 2.omgang synes jeg vi fortjente alle poengene. – Spillerne viste sterk mentalitet, også de som kom innpå fra benken, og at vi kunne greie en ny seier etter at vi har spilt virkelig bra i det siste betød mye. Det var tre meget viktige poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]