Klopp etter seier mot WBA:

Jürgen Klopp var godt fornøyd med sine gutter etter en seier mot vanskelig motstand, selv om de tre poengene burde vært sikret tidligere. Roste publikum på Anfield.

22. okt 2016 kl 21.00 Torbjørn Flatin

- Jeg er godt fornøyd med vår kamp i dag, sa Jürgen Klopp til BT Sport etter kampen.

- West Bromwich er veldig vanskelige å spille mot, da ballen nesten hele tiden er i lufta. De er i tillegg ekstremt gode på dødballer. De slår langt opp på Rondon, som er svært sterk og dersom han ikke får tak i ballen prøver han å få ordnet et frispark.

- Når det er sagt, vi skapte så mange sjanser at det ville vært en vits om vi ikke fikk tre poeng.

- Vi burde ha avgjort kampen tidligere, men i det minste ga vi spenning til siste slutt, gliste en tilfreds manager.

- De kom hit for å stjele noe, på en eller annen måte, og det var en utfordring å holde seg konsentrert. Å være tålmodig og vente på sjansene når det nesten ikke er plass. Se på Philippe Coutinho, som må vente på at ballen skal komme ned fra lufta, men hvor god var han ikke da han hadde den i beina?

- Våre sjanser kommer fra kontringer, hvor våre offensive spillere hadde stort tempo og hvor innstillingen fra backene var utmerket. Vi hadde også den andre scoringen som startet ved at Roberto Firmino stresset deres keeper.

- Jeg vil si at dette også var det beste Anfield har vært siden jeg kom hit, da med unntak av kvelder i Europa og helt spesielle anledninger. De forstod at dette var en vanskelig kamp mot en vrien motstander. Meget bra!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]