– Dette har vi øvd mye på

Brooks Lennon forteller at han og Joe Maguire har trent mye på trekket som ga scoring for Liverpool U23 i miniderbyet mot Everton.

24. okt 2016 kl 13.08 Einar Kvande

Den 19 år gamle amerikaneren steg til værs og stanget inn en heading via tverrliggeren, etter Maguires gode innlegg tidlig i annen omgang. Dermed tok Liverpool en ledelse de aldri ga fra seg, og vant til slutt kampen 2-0. Seieren tok U23-laget opp på andreplass i Premier League 2, bare to poeng bak nettopp Everton.

– Jeg og Joe Maguire har trent på innlegg og headinger. Headinger er noe jeg har ønsket å forbedre meg på. Denne scoringen kom som følge av det vi har drevet med på treningsfeltet, og jeg er veldig glad for å få betaling for all treningen. Det var et godt innlegg av Joe, sier Lennon til Liverpool Echo.

– Den første scoringen er veldig viktig i en kamp som denne, og den var definitivt til hjelp for oss resten av kampen, hvor vi følte oss komfortable. Jeg var glad for å score for laget, fortsetter amerikaneren.

– Du er alltid topp motivert foran et lokaloppgjør. Det er en viktig kamp. Når kampen starter må du bare være klar, og jeg er glad for at jeg klarte å score. Dette var en stor prestasjon av laget, og nå må vi fortsette slik som dette.

Håper på flere sjanser

Det har blitt begrenset med spilletid på Lennon på U23-laget denne sesongen, fordi Danny Ings har blitt mye benyttet på dette nivået.

– Mick (Trener Michael Beale, red anm) har fortalt meg at jeg må jobbe så hardt som mulig for laget. Jeg tror jeg gjorde det i denne kampen. Jeg forsøker hele tiden å gi alt, og jeg er glad for seieren.

– Jeg jobber alltid hardt på trening, og jeg vet min tid vil komme. Når du får sjansen, må du være klar til å ta den. Du må ta vare på de mulighetene du får, og jeg synes jeg gjorde det i denne kampen.

– Du blir veldig glad hver gang du vinner et lokaloppgjør. Alle spillerne på laget er glade, og nå må vi bare fortsette å vinne.

Fredag kveld venter en vanskelig bortekamp mot Manchester City for U23-laget. Samtidig er dette en sjanse for Liverpool til å gå til topps på tabellen.

– Selvsagt er målet vårt å vinne reserveligaen. Jeg tror vi kan klare det. Vi har spillerne som kreves. Vi må bare jobbe hardt på trening, og presse oss for å få ytterligere fremgang, avslutter Lennon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]