– Du kan ikke vinne en kamp etter at den er ferdig

Mens Jose Mourinho har pratet mye om Liverpools målløse kamp mot Manchester United denne uken, velger Jürgen Klopp å se fremover.

20. okt 2016 kl 23.46 Einar Kvande

Klopp fikk spørsmål om portugiserens stadige stikk i hans retning etter mandagens heller tamme forestilling på Anfield, under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Dette er uinteressant. Jeg trodde kampen var over. Ettersom vi ikke har ekstraomganger som skal spilles, er det ingen grunn til å prate om dette, slo han fast.

– For meg har det alltid vært slik. Det er en ting jeg ikke liker med mediene, og det er at dere skriver hva dere hører, ikke hva dere ser.

– Jeg kan si akkurat hva jeg vil, og dere kommer til å skrive det. Det kan være en del mennesker der ute som stiller spørsmål ved om det som blir sagt stemmer, eller undrer seg på om det ikke gjør det.

– Jeg bryr meg ikke om hva folk sier etter en kamp. Jeg har allerede sett kampen. Jeg vet jeg må lære av den, og slike ting.

– Dersom dere ønsker å skrive det dere så, vil jeg oppfordre dere til å gjøre det. Dersom det stemmer med hva andre mener, så fint. Men ikke bry meg med ting som dette. Jeg er ikke interessert i det hele tatt.

– Jeg lærte ganske tidlig i min karriere at du ikke kan vinne en kamp etter at den er ferdigspilt. Vi fikk ett poeng, og det føltes positivt, fordi det er ett poeng mer enn vi hadde før kampen. Det var en god erfaring for oss. Vi spilte ingen perfekt kamp, men det er alt. Mer er det ikke å si.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]