– En profesjonell opptreden

Nathaniel Clyne er godt fornøyd med måten Liverpool gjennomførte kampen mot West Bromwich på.

24. okt 2016 kl 10.16 Einar Kvande

Liverpool ligger på tredjeplass i Premier League etter helgens ligarunde, men kun målforskjell skiller dem fra Manchester City på tabelltopp.

– Vi leverte en veldig profesjonell opptreden. Vi visste vi måtte gå ut der og ta de tre poengene, sier Nathaniel Clyne om West-Bromwich-kampen i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi spilte veldig bra, og spesielt i første omgang tok vi tak i kampen og var veldig gode. De klarte ikke å håndtere oss, slår høyrebacken fast.

– Vi er skuffet over at vi ikke klarte å øke ledelsen i andre omgang, men vi sto på og forsvarte oss mot det de hadde å komme med. Vi er fornøyde med de tre poengene.

Viktig med tidlig scoring

Det tok 20 minutter før Liverpool klarte å få hull på byllen mot West Bromwich. Clyne mener at det var viktig for kamputfallet at scoringen kom såpass tidlig i matchen.

– Det var viktig å få den tidlige scoringen. Da måtte West Bromwich lenger frem på banen, noe som ga oss mer rom. Så den tidlige scoringen hadde stor betydning for kampen.

– Det som var positivt var at vi skapte så mange sjanser. Vi hadde masse kreativitet i angrepsspillet. På en annen dag kunne vi ha gjort både fire og fem mål. Vi har masse bevegelser når vi angriper, og er gode både med og uten ball. Det er fint å spille for et lag som skaper så mange sjanser som dette.

– Vi er godt fornøyd med starten på sesongen. Nå må vi stå på videre. Vi gjør det bra, men passer på å ta en kamp om gangen. Vi forsøker bare å vinne neste kamp, og så komme oss videre. Alt er bra så langt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]