Man City U23 - Liverpool U23 1-0: Ettmålstap for Liverpool U23

Kelleher storspilte i mål for Liverpool U23, men klarte ikke å hindre at Man City vant.

28. okt 2016 kl 19.51 Arve Vassbotten

Liverpool U23 kunne gå til topps på tabellen med seier borte mot Manchester City fredag kveld, men isteden så var det hjemmelaget som fikk med seg en 1-0 seier.

Liverpool stilte med et meget sterkt mannskap der Trent Alexander-Arnold og Ovie Ejaria var tilbake fra start bare tre dager etter at de begge startet mot Tottenham i ligacupen. I tillegg spilte Sakho og Ilori i midtforsvaret, og spillere som Brannagan, Wilson og Woodburn var også i lagoppstillingen. Danny Ings manglet imidlertid.

Manchester City U23 med de største sjansene og mesteparten av spillet mot et sterkt Liverpool U23 fredag kveld. City tok ledelsen etter 23 minutter da Angelino satte fart på sida, Diaz fant Fernandes med en fin hælpasning og han plasserte ballen nede tett inntil stolpen til venstre for Kelleher.

Solid keeperspill

Kelleher ble absolutt ikke arbeidsløs utover omgangen og hadde tre meget solide redninger på farlige City-sjanser. Liverpool gjorde noe justeringer ved pause, da Brooks Lennon gikk ut og Jordan Williams kom inn.

Ejaria gikk da opp på topp for Liverpool og de røde åpnet omgangen bra. City tok så mer og mer over igjen, før Liverpool fikk en god avslutning de siste 30 minuttene. Men Liverpool fikk aldri utligningen de jaget, og det manglet også på de helt store sjansene, bortsett fra da Trent fikk avsluttet fra kort hold.

Foruten Kelleher, hadde også midtstopperduoen Tiago Ilori, Mamdou Sakho og Jordan Williams tidvis en god dag hos U23-laget.

– Var ikke oss selv i førsteomgang

U23-trener Michael Beale var ikke veldig fornøyd med det han så av sitt lag i første omgang.

– Vi var ikke oss selv, og det var knapt en spiller som hadde en god førsteomgang, sa Beale.

Ved pause kom Jordan Williams inn, og det endret kampen litt.

– Han har blitt litt «den glemte mannen», siden han har vært skadet så lenge. Jeg synes han kom inn og gjorde det godt. Men vi manglet den siste pasningen. Men vi gjorde ikke jobben i første omgang, sa Beale.

Den 17 år gamle keeperen Kelleher får også ros av sjefen.

– Han var til tider litt nervøs med beina, men gjorde 4-5 veldig gode redninger etter det. Og han viste virkelig hvilket potensiale han har. Vi har flere keepere som har bra potensiale nå, og som er på ulike stadier i utviklingen, sier Beale.

Kampen

Liverpool U23: Caoimhin Kelleher, Trent Alexander-Arnold, Tiago Ilori, Mamadou Sakho, Joe Maguire, Pedro Chirivella, Cameron Brannagan, Harry Wilson, Ovie Ejaria, Ben Woodburn, Brooks Lennon.

Man City U23:Gunn, Horsfield, Adarabioyo, Humphreys, Angelino, Kongolo, Diallo, Bolton, Fernandes, Dilrosen, Diaz.

Slutt!

90. min: Det er lagt til tre minutter.

84. min: Angelino får gult kort.

83. min: Corey Whelan kommer inn for Trent Alexander-Arnold.

82. min: Toni Gomez kommer inn for Ejaria.

75. min: Diaz kommer seg forbi Ilori, Kelleher redder til corner.

73. min: Harry Wilson med en stor sjanse, men får ballen litt for langt foran seg.

66. min: En av de beste sjansene i kampen for Liverpool. Alexander-Arnold skyter hardt fra 7-8 meter, men Gunn slår til corner. Bedre periode fra Liverpool nå.

63. min:Brannagan med et langskudd, som går høyt over.

60. min: Alexander-Arnold med et godt raid inn mot midten, men får ikke ballen fram til Ejaria.

56. min: Diaz skyter like utenfor fra 5 meter, men han ble hardt presset av Sakho der.

53. min: Alexander-Arnold bryter fint på midtstreken og setter fart. Burde fått frispark når han blir fratatt ballen igjen.

52. min: Herlig angrep av City anført av Diaz, Ilori er imidlertid våkent med å får stoppet sjansen.

51. min: Williams skyter fra 18 meter, ballen går via en City-rygg til corner. Williams er også først på Brannagans corner, men blir avblåst for en litt for hard duell inne i feltet.

50. min: Brukbar sjanse for Brannagan, men er en halv tå fra å få ballen forbi Gunn. Godt forarbeid av Woodburn på den sjansen.

49. min: Jordan Williams får gult kort etter en takling. Tvilsom.

48. min: Frispark fra Fernandes utenfor 16-meteren, enkelt skudd som Liverpools keeper har få problemer med.

46. min: Ejaria med et godt løp, men avblåses for offside.

45. min bytte: Jordan Williams kommer inn for Brooks Lennon. Ejaria går opp som spiss.

1. omgang:

Pause!

45. min: Gult kort til Bolton.

44. min: Igjen er Kelleher nede og redder et skudd fra Bolton fra høyre.

36. min: Chirivella med en god pall til Wilson, men han treffer ikke på skuddet.

34. min: Ejaria og Brooks Lennon forsøker et veggspill, men ballen går litt for langt.

32. min: Nok en kjemperedning av Kelleher, knallhardt skudd fra 16 meter og han reagerer lynraskt. Liverpools keeper holder de røde virkelig inne i kampen nå.

28. min: Kelleher med en nydelig redning på skudd fra Dilrosen.

23. min 1-0!: Angelino satte fart på sida, Diaz med en fin hælpasning til Fernandes som setter ballen nede til venstre for Kelleher.

22. min: Ilori med ny god klarering på et farlig City-angrep. Hjemmelaget har tatt over kontrollen de siste minuttene.

18. min: Brannagan med en god pasning mot Lennon, men det blir avblåst for offside.

17. min: Gult kort for Humphreys hos City.

16. min: Dilrosun setter fart på venstrekanten går ned til dødlinja og legger inn hardt foran mål. Kelleher er våken med å får hendene på ballen.

13. min: Wilson blir liggende etter en duell med Diallo.

11. min: City snapper en løs ball fra Brannagan, Kongolo setter fart, men Ilori får stoppet kontringen.

9. min: Ilori med en god takling, har startet kampen godt defensivt.

6. min: Woodburn med et godt løp, men blir stoppet av Horsfield.

4. min:Ilori med en god heading etter en innoversvingt corner fra Wilson. Headingen går like utenfor.

2. min: Woodburn og Maguire presser fram en corner for Liverpool.

1. min: Man City tar avspark på The City Football Academy.