Forventer luftskyts:Fikk god trening mot Manchester United

Jürgen Klopp mener at hans spillere håndterte bra å møte et fysisk sterkt Man Utd og at det lover godt foran en forventet lignende kamp mot West Bromwich.

21. okt 2016 kl 09.09 Torbjørn Flatin

- Ja, delvis vil det være det, svarer Klopp på spørsmål om han tror det blir noe tilsvarende lørdag kveld, som Liverpool opplevde hjemme mot Manchester United tidligere i uka.

- Vi visste alle at vi kunne forvente utfordringer mot noen problemer som vi hadde forrige sesong, selv om vi nå ikke sliter like mye, fortsetter manageren med tanke på at Liverpool under hans ledelse har hatt vansker med å forsvare høye baller inn i feltet, og da spesielt etter dødballer.

- Vi er et lag som liker å spille fotball og Manchester United var mer fysiske og sterkere enn det vi var med mange høye spillere.

- Vi håndterte det bra og jeg kan ikke huske disse situasjonene skapte noe stort overtak. Vi må være klare for det igjen. Alltid kan det være noe å lære fra siste kamp, på den annen side vil det alltid bli en annerledes kamp igjen.

- Å forsvare disse høye ballene var viktig, veldig viktig i kampen mot United, og de vil bli viktige i den neste kampen. Det å spille fotball var også viktig i kampen mot Man United og vil bli veldig viktig mot West Brom.

- Vi må være aggressive, det er sant, men vi må også være tålmodige nok. Det de gjør når de forsvarer seg er å prøve å få oss til å se ukomfortable ut.

- Vi er klare for en skikkelig tøff fotballkamp. De er veldig gode på dødballer. Vi kan ikke bestemme hvordan de skal spille og de kan ikke bestemme vår måte å spille på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]