Fowler tror på topp fire

– De er en nytelse å se på for tiden. Det er moro, sier Robbie Fowler om Liverpools sesong.

7. okt 2016 kl 20.16 Marius Rabben

Ti forskjellige spillere har nettet for de røde hittil denne sesongen. Fowler skryter av fremgangen gjennom ett år med Jürgen Klopp.

Samtidig tror han ingen tilknyttet «klubben mister bakkekontakten» etter fem strake seire, cup inkludert.

– Klopp får ut det aller beste

– De har hatt noen glimrende resultater, sier Fowler til nettstedet Sport360.

– Vi vet alle at det er en lang vei å gå, men det er spennende tider. Klopp får ut det aller beste av spillerne. Alle sammen scorer mål.

Med en aggressiv, angrepsrettet spillestil har en rekke spillere vært i god form denne høsten. Fowler trekker spesielt frem Sadio Mané.

FÅR SKRYT:
FÅR SKRYT:  Fowler mener Mané er spilleren som har stått mest frem for Liverpool så langt.

– Coutinho har spilt bra, Sturridge, når han har spilt, har vært en håndfull. Den som har stått frem, er Mané. Han er forhåpentlig mannen som skyter oss enda høyere opp i ligaen.

Mål om Champions League igjen

Etter sju ligarunder bekler Liverpool den mye omtalte fjerdeplassen i Premier League. Fowler spår at rødtrøyene kvalifiserer seg til Champions League, hvor de kun har vært én gang siden utslaget i 2009.

– Liverpool bør alltid ha ambisjoner om å komme så høyt som mulig på tabellen. Vi ønsker alltid å avslutte sesongen på Champions League-plassene, fortsetter han.

– Av forskjellige grunner har ikke det skjedd så ofte de siste årene, men jeg tror helt klart at vi kan klare det med de spillerne og den manageren vi har.

– Jeg tror Liverpool avslutter i topp fire. Alt bedre vil være en enorm bonus, sier Fowler.

Tipper lyseblå triumf

Den tidligere storscoreren har imidlertid Pep Guardiolas menn som klare gullfavoritter.

– Manchester City har vært best. Guardiola er en fantastisk manager. Men ser man på Chelsea under (Antonio) Conte, blir de veldig vanskelige å slå når de har funnet seg til rette.

– Dersom noen kommer over City, blir de trolig ligamestere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]